Care este cel mai rar model Audi de pe autovit.ro. Mașina a fost „ținută în garaj, atât în Germania cât și în țară” – FOTO

Autor: Marius Vișan 29 dec. 2020 Știri auto

Apariția modelului Audi TT a fost privit de mulți ca fiind un moment de răscruce în design-ul automobilelor. De la prezentarea sa ca și concept car în anul 1995, și ca mașină de serie în 1998, design-ul a fost calificat de mulți ca fiind îndrăzneț, inovator și revoluționar. Deși mașina a împrumutat câteva elemente de la mașinile din trecut, per ansamblu, design-ul a fost considerat într-adevăr unic.

Modelul este destul de rar pe piața din România. De exemplu, există un singur Audi TT S care se vinde în acest moment pe autovit.ro, acesta are un preț de 35.000 de euro.

Singurul Audi TT S de pe autovit.ro costă 35.000 de euro

Este vorba de un exemplar fabricat în anul 2016, iar în prezent mașina are un rulaj de 69.800 km. Sub capotă se află un motor pe benzină cu o capacitate cilindrică de 1.984 cm3 care produce o putere de 310 cai. Are transmisie 4×4 Quattro și cutie de viteze automată. Accelerație 0-100 km are loc în 4,1 secunde. Înainte să aibă un proprietar din România, mașina a fost adusă din Germania.

Proprietarul oferă o descriere amănunțită a mașinii, acesta oferă chiar și informații despre raportul furnizat de site-ul Carvertical.com.

Intră în Galeria Foto

„Mașină a fost cumpărată anul trecut din Germania și înmatriculată definitiv în țară. A fost configurată cu absolut toate opțiunile disponibile la acel moment. Nu are martori aprinși în bord, nu consumă ulei, NU are scurgeri de ulei, nu scoate fum, totul este perfect funcțional, absolut toate dotările funcționează perfect, Nu necesită nici-o investiție în viitorul apropiat. Nu are defecte ascunse, a fost îngrijită minuțios + revizii efectuate la timp și doar la reprezentanță. La 60 mii km, în Germania, mașina a primit revizie amplă… Ținută în garaj, atât în Germania cât și în țară. Nu are zgârieturi sau alte lovituri pe caroserie. În mașină nu s-a fumat niciodată!” scrie proprietarul în anunț.

Despre modelul Audi TT

Audi TT este un automobil coupe produs de către Audi la Gyor în Ungaria, începând din 1998. TT a fost prezentat pentru prima dată sub forma unui concept car la Frankfurt Motor Show din 1995. Designul îi aparține lui J Mays și Freeman Thomas de la studioul de design Volkswagen din California, iar interiorul lui Martin Smith. Numele TT nu vine de la „twin turbo” cum se presupune deseori. Automobilul este numit după NSU TT, un model mic cu motor în spate cu un pedigree de curse formidabil, produs între 1960 și bazat pe NSU Prinz, deși TT-ul modern nu are nimic în comun cu conceptul respectiv de design. NSU TT a fost, la rândul său, numit după trofeul din cursele de motociclism Isle of Man TT (Tourist Trophy).

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autovit.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide