Modelele Fiat Tipo și Fiat Panda primesc ediția specială Garmin

Autor: Mihai Morcovescu 16 mai 2022 Știri auto

Constructorul italian de automobile Fiat a publicat informațiile și pozele oficiale cu noua ediție specială denumită Garmin. Aceasta este disponibilă pentru modelele Tipo și Pana și a fost realizată în parteneriat cu firma producătoare de smartwatch-uri. De altfel, cei care vor cumpăra una dintre cele două modele vor primi gratuit și un ceas inteligent.

Clienții Panda și Tipo „Garmin Edition” primesc gratuit un smartwatch

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Ediția specială Tipo și Panda Garmin este bazată pe versiunile Cross ale celor două modele. Acestea sunt vopsite într-o culoare verde exclusivă Forrest Green. Cu toate acestea, ambele mașni pot fi comandate în alte patru culori: Gelato White, Colosseum Grey, Maestro Grey și Cinema Black..

Ambele mașini se evidențiază printr-o serie de accente portocalii atât la exterior, cât și la interior. În plus, ambele vin cu carcase pentru oglinzile laterale vopsite în alb și cu o emblemă Garmin pe montantul B.

Modelul Fiat Panda Garmin vine cu jante din aliaj de 15 inch. în timp ce Tipo Garmin are roți de 17 inch. În ambele cazuri, jantele sunt finisate în negru mat. La cerere, cârligul de remorcare din față poate fi vopsit în portocaliu. Aspectul exterior este completat de proiectoare de ceață, lumini de zi LED și bare negre pe acoperiș.

La interior, ambele modele oferă un sistem multimedia compatibil Apple CarPlay și Android Auto. Dacă Panda vine cu un ecran tactil de 7 inch, Tipo oferă clienților un display mai mare, de 10,25 inch și cu versiunea Uconnect 5 a sistemului multimedia. Lista cu sistemele de asistență include, între altele, Attention Assist, Traffic Sign Recognition, Intelligent Speed Assist și Lane Control.

Din punct de vedere tehnic, Panda Garmin ascunde sub capotă un motor hibrid de 1,0 litru, care livrează 70 CP. În schimb, Tipo Garmin oferă trei versiuni de motorizare: 1,0 litru hibrid cu trei cilindri și 100 CP, un diesel de 1,6 litri și 130 CP și un motor de 1,5 litri cu tehnologie mild-hybrid de aceeași putere.

Sursa: Fiat

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Fiat


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide