Modelul off-road britanic Ineos Grenadier va fi disponibil în România

Autor: Cristian Gubandru 27 apr. 2022 Știri auto

Modelul off-road britanic Ineos Grenadier va fi disponibil în România în această vară prin Automobile Bavaria. Brandul va avea un showroom în București.

Primul distribuitor din România se numără printre cele peste 160 de puncte de vânzare și service Ineos Grenadier confirmate în întreaga lume.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Până la sfârșitul anului 2022, Ineos intenționează să dezvolte o rețea de 200 de puncte de vânzare și service pentru Grenadier în 50 de țări, incluzând grupuri renumite dealeri auto, specialiști 4×4 și distribuitori de echipamente agricole.

Ineos Grenadier va fi disponibil în vară

Ineos colaborează cu Automobile Bavaria în vederea amenajării showroom-ului, care urmează să fie finalizat și să își primească clienții în următoarele câteva luni. Ineos oferă și un program de training intensiv pentru partenerul de distribuție și pentru tehnicienii de service. Showroom-ul se va inaugura în această vară.

INEOS Grenadier (2)

„Ne-am străduit timp de peste un an să găsim un partener de distribuție care este la fel de entuziast și convins de Grenadier ca și noi”, spune Klaus Hartmann, Directorul pentru Europa al Ineos Automotive.

Potențialii clienți vor putea să localizeze cel mai apropiat dealer Grenadier prin intermediul unei hărți interactive pe site-ul: ineosgrenadier.com.

Specificațiile tehnice ale modelului Grenadier pentru România vor fi confirmate ulterior.

Ineos Automotive este o filială a Grupului Ineos, producător de produse petrochimice, produse chimice de specialitate și produse petroliere. Grupul are 26.000 de angajați în 36 de companii, cu o rețea de producție care acoperă 194 de unități de producție în 29 de țări.

Sursa: Automobile Bavaria / Ineos

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide