Cum își protejează un șofer mașina în parcare? S-a săturat ca alții să-i lovească portierele!

Autor: David Andrei 12 mart. 2021 Știri auto

Un șofer a ales să-și protejeze mașina într-un mod inedit. Autoturismul lui a fost surprins într-o parcare din Chișinău cu un “sistem” de protecție rudimentar, dar eficient.

GALERIE FOTO

V-ați obișnuit să găsiți pe portiere semne că alți șoferi au deschis ușile cu neglijență? Aveți lateralele mașinii pline de urme mici, inestetice? E drept, de cele mai multe ori, locurile de parcare nu sunt suficient de late pentru a ne permite să deschidem larg portierele, indiferent de cât de corect parcăm.

Ei bine, un șofer din Chișinău s-au săturat de astfel de incidente și a luat măsuri. Imaginea a devenit rapid virală în mediul online. Și asta datorită metodei inedite pe care un posesor de Infiniti QX30 a ales-o pentru a-și proteja mașina.

Sistem de protecție inedit, inventat de un șofer într-o parcare

Fotografia preluată de Autoblog.md a fost realizată în parcarea unui centru comercial din capitala Republicii Moldova. Posesorul crossover-ului subcompact a improvizat un sistem de protecție… rudimentar, dar cel mai probabil, foarte eficient. Acesta a parcat lângă un perete, deci partea stângă a mașinii este protejată din moment ce nicio altă mașină nu poate parca lângă el pe acea parte. Dar pe partea stângă, acesta a decis să instaleze… mecanismul inedit. A folosit două bucăți de carton pe care le-a ancorat cu sfoară de țevile de pe tavanul parcării. Astfel este practic imposibil ca vecinii neglijenți din parcare să-i atingă portierele atunci când le deschid pe ale lor. Nu știm cât a durat ca șoferul să realizeze această improvizație și nici cât timp are de gând să-și lase mașina acolo.

Mașina acestui șofer ar putea avea de suferit însă, în parcare din alte motive. Este parcată chiar în dreptul unei uși. Deși nu există vreun indicator care să interzică parcarea acolo, este clar că ușa, dacă se deschide înspre parcare, îi va atinge ușa portbagajului. Puțin probabil să fi montat un “sistem” de protecție și în partea posterioară a noului său Infiniti.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide