Un șofer care a provocat un accident a încercat să fugă de la locul faptei folosind transportul public

Autor: ProMotor 13 feb. 2020 Știri auto
Un șofer care a provocat un accident a încercat să fugă de la locul faptei folosind transportul public

Miercuri, 12 februarie, un bărbat de 33 de ani din Brăila a acroşat o autoutilitară cu maşina pe care o conducea, şi s-a oprit într-un stâlp de electricitate.

În încercarea de a scăpa de consecinţe, s-a urcat într-un mijloc de transport în comun. El nu a apucat să ajungă prea departe pentru că polițiștii l-au ajuns din urmă.

”În urma impactului, conducătorul auto şi-ar fi continuat deplasarea pe Şoseaua Focşani, către Şoseaua de Centură, şi s-ar fi oprit într-un stâlp de electricitate. Acesta a părăsit locul producerii evenimentului rutier, fiind depistat într-un autobuz de transport public de persoane, care se deplasa pe Şoseaua Focşani”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, pentru Adevărul.ro.

În urma accidentului nu au rezultat victime, fiind provocate doar pagube materiale. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 1,24 mg/l.

Şoferul a fost condus la spital de poliţişti, unde a refuzat recoltarea unor probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele său a fost deschis acum un dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide