Momentul în care o piscină se prăbușește și inundă o parcare subterană – VIDEO

Autor: George Cristea 29 apr. 2021 Știri auto

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care o piscină se prăbușește și inundă o parcare subterană. Cantitatea de apă este uriașă, iar forța acesteia mișcă mașinile parcate.

Intră în Galeria FOTO

Întâmplarea a avut loc în urmă cu o săptămână în orașul Vitoria din Brazilia și a lăsat mai mulți proprietari cu buzele umflate, în special pe cei care se bucurau de serviciile piscinei. Din fericire, nimeni nu se afla în piscină în momentul în care podeaua s-a surpat, și nici în parcare. Prin urmare, nu au existat persoane rănite. Nu se poate spune același lucru despre mașinile parcate, care au fost serios zguduite.

Videoclipul, care a fost distribuit pe rețelele de socializare, arată imagini surprinse camerele de supraveghere din parcarea subterană, dar și din zona în care este amenajată piscina cu probleme. Momentul prăbușirii piscinei, în jurul orei 10 al serii de 22 aprilie, apare clar în imagini.

Momentul în care o piscină se prăbușește și inundă o parcare subterană. Imagini terifiante

Din video se vede cum întreaga podea a piscinei cade, dintr-o dată și aparent într-o singură bucată, în parcarea amenajată la nivelul inferior. Imaginile surprinse în parcare arată cum coloana de apă este suficient de puternică pentru a muta mașinile din loc.

Potrivit utilizatorului Reddit leandroas, cel care a postat o copie a clipului pe site, clădirea era una nouă, finalizată abia în 2018. Întreaga clădire a trebuit evacuată după incident, iar până la finalizarea reparațiilor societatea de construcții cu musca pe căciulă va plăti cazare la hotel pentru cei 270 de locatari.

Clipul este suficient de înfricoșător ca să-ți treacă orice chef de a face baie într-o piscină suspendată. Cât despre piscinele suspendate în afara zgârienorilor, la înălțimi de peste o sută de metri, cred că au devenit dintr-o dată mult mai libere după viralizarea acestui videoclip.

Într-o altă știre cu piscină și mașini, acestea din urmă au fost ceva mai norocoase, neavând de suferit la contactul cu apa.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide