Momentul în care o șoferiță de 70 de ani răstoarnă un camion – VIDEO

Autor: Marius Vișan 17 iul. 2021 Știri auto
Momentul în care o șoferiță de 70 de ani răstoarnă un camion – VIDEO

Un carambol produs vineri, 16 iulie, pe DN 1B, în zona Săhăteni, la intersecţia cu drumul judeţean 205 D, către satul Finţeşti, s-a soldat cu rănirea a două persoane. În coliziune au fost implicate un camion şi două autoturisme.

În timp ce conducea un autoturism pe direcţia Mizil către Buzău, o şoferiţă de 70 de ani, din Bucureşti, a intrat în coliziune cu un autotren condus pe direcţia Buzău către Mizil, de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Bacău.

În urma coliziunii, autoturismul şoferiţei a ricoşat într-o altă maşină condusă pe direcţia Mizil către Buzău de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Bucureşti. Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului autocamionului, care s-a răsturnat după impact, şi a pasagerului din autoturismul şoferiţei.

Ambii răniţi au fost preluaţi de ambulanţă şi tramspoertaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările.

VIDEO

Un alt accident care a avut loc în data de 16 iulie s-a petrecut pe A2

Vineri au avut loc mai multe accidente în lanț pe Autostrada Soarelui. 55 de mașini au fost implicate în 4 caramboluri pe drumul spre mare. Accidentul s-a produs tot pe fondul ceţii.

Patru zone de carambol au fost identificate pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, în accidentele în lanț fiind implicate în total 55 de mașini în care se aflau 155 de persoane, conform ultimelor date transmise de ISU Dobrogea.

Conform sursei citate, 16 persoane au fost duse la spital. Totodată, opt persoane au primit asistență medicală la faţa locului.

Traficul rutier a fost deviat pe la nodul rutier de la km 160, localitatea Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomeraţia produsă pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, autorităţile le recomandau şoferilor şi ruta alternativa Bucureşti – DN 3 – Constanţa.

Cel mai grav accident de pe Autostrada Soarelui a avut loc în 5 noiembrie 2016, la kilometrul 67, când patru persoane au murit, iar 57 au fost rănite.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide