Momentul în care un camion distruge complet instalațiile dintr-un garaj subteran – VIDEO

Autor: George Cristea 12 mai 2021 Știri auto

Camerele de supraveghere au surprins momentul penibil în care un camion distruge complet instalațiile sanitare dintr-un garaj subteran. Lichidul maroniu care se prelinge pe mașină la secunda 50 pare să fie cea mai mică problemă a șoferului.

Intră în Galeria FOTO

Să intri cu un camion într-un garaj subteran nu este cea mai bună idee. Cu toate acestea, nu toți șoferii realizează acest lucru, în special atunci când nu conduc în mod normal un vehicul atât de impunător. A demonstrat-o un șofer care a închiriat un camion pentru a-și muta mobilierul și care a distrus instalațiile sanitare din subsol încercând să iasă din încurcătură. Incidentul s-a petrecut în luna aprilie, în Black Hawk, Colorado (SUA).

Cei care au copii suficient de mari știu deja morala poveștii – mașini mici, dezastre mici, mașini mari, dezastre mari. Serios, stricăciunile pe care le produce acest camion în garajul subteran sunt impresionante. Iar atitudinea șoferului este cu atât mai inexplicabilă cu cât garajul este dotat cu o bară limitatoare, pe care mașina o lovește la intrarea în garaj.

Momentul în care un camion distruge complet instalațiile dintr-un garaj subteran, surprins de camere

După ce intră, aparent destul de atent, șoferul camionului de mutări o ia razna după ce lovește instalațiile sanitare. Departe de a se liniști pentru a analiza situația și a vedea cum o poate rezolva, șoferul devine din ce în ce mai furios în manevrarea mașinii, încercând parcă să convingă pereții și țevile dă se dea la o parte din calea sa.

Ei bine, acestea sunt destul de încăpățânate, iar lichidul maroniu-verzui de la secunda 50 spune totul despre răspunsul sistemului la agresiunea camionului. Dacă este să credem specificațiile camionului, înălțimea acestuia este de 2,78 metri, mult prea mare pentru un garaj subteran. Cât despre lungimea de 6,90 metri, nu dă foarte multe speranțe de manevrabilitate într-un loc atât de îngust cum este un garaj.

Cu siguranță că nefericitul șofer a trebuit să suporte nu doar stricăciunile aduse mașinii (probabil acoperite de asigurare, mai puțin mirosul lichidului maroniu-verzui), cât și cele provocate instalațiilor clădirii. Nu suntem curioși cât de mare a fost paguba, ci mai degrabă cum a reușit să scoată mașina din garaj la finalul zilei (presupunând că nu a trebuit demontată piesă cu piesă și încărcată într-un pick-up de dimensiuni rezonabile).

Nerespectarea indicațiilor de înălțime poate duce la accidente grave, așa cum a fost cel petrecut zilele trecute în județul Neamț. Un TIR a acroșat o bârnă metalică instalată cu rol de limitare a înălțimii, pe un pod de cale ferată. Acesta s-a prăbușit peste un microbuz care circula regulamentar. Două persoane au decedat în urma acestui accident.

sursa: Jalopnik

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide