Momentul în care un Lamborghini Huracan scăpat de sub control lovește un microbuz – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 03 ian. 2023 Știri auto

Un Lamborghini Huracan scăpat de sub control a lovit un microbuz. Plimbarea șoferului de la volanul supercar-ului nu a decurs conform planului.

Condusul unei mașini se poate dovedi uneori destul de anevoios, mai ales dacă este vorba despre automobile cu mulți cai putere. Acesta este și cazul unui șofer care a crezut că poate stăpâni toți cei 630 CP ai Lamborghini-ului Huracan Performante pe care îl conducea.

Conform publicației Carscoops, videoclipul ce portretizează întâmplarea nefastă a fost postat pe grupul 車cam L(香港群組)(Hong Kong Cam) de pe Facebook. Videoclipul ne arată un Huracan Performante albastru filmat cu o cameră de bord. Mașina din care se filmează întreaga scenă se deplasează de pe o bandă pe alta și vine aproape în spatele Lamborghini-ului în cauză. La scurt timp după, putem auzi sunetul motorului V10 în timp ce șoferul accelerează, apoi mașina se distanțează rapid.

Șoferul nu a putut controla Lamborghini-ul

Câteva momente mai târziu, mașina pare că se destabilizează din cauza unor denivelări de pe carosabil. Mai întâi, partea din spate a mașinii alunecă spre dreapta, apoi spre stânga, moment în care șoferul încearcă să corecteze alunecarea. Din nou, Lamborghini-ul derapează și aproape că lovește o dubă aflată pe cealaltă bandă, chiar înainte să se lovească cu partea din spate de parapetul de protecție.

Șoferul frânează, dar doar pe moment, apoi accelerează din nou. Încă o dată, mașina derapează, dar șoferul scapă complet supercar-ul de sub control, dar acum nu mai există un parapet în care să se lovească. Mașina intră într-un microbuz, trimițând ambele vehicule pe o traiectorie strânsă la stânga. În final, Huracan-ul se rotește la 180 de grade, iar microbuzul ajunge într-un zid.

Fotografiile de la locul accidentului ne arată daunele provocate supercar-ului italian. Jantele sunt îndoite și zgâriate, iar suspensia pare a fi și ea afectată în urma impactului cu parapetul de protecție.

Este un exemplu concret că, indiferent de ce mașină conduci, este important să fii prudent și să cunoști atât limitele mașinii, cât și limitele personale.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: 車cam L(香港群組)Facebook


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide