Poliția italiană a transportat doi rinichi cu un Lamborghini Huracan

Autor: Ionuț Vîlciu 23 dec. 2022 Știri auto

Poliția italiană a livrat doi rinichi către pacienții aflați în nevoie, folosind un Lamborghini Huracan. Supercar-ul cu motor V10 a livrat organele în cel mai scurt timp.

Lamborghini a donat două exemplare ale supercar-ului Huracan către poliția italiană. Prima mașină a venit în 2014, iar a doua în anul 2017. Cea de a doua mașină a făcut recent un transport foarte important, scrie Motor1.

Supercar-ul poliției italiene a fost implicat într-o misiune importantă, cea de a transporta doi rinichi către pacienții din spitale de la sute de kilometri distanță. Autoritățile au publicat pe social media fotografii din cadrul misiunii de transport.

Lamborghini-ul a fost folosit pentru a transporta rinichii către pacienți

Misiunea a pornit din Padua, în nordul Italiei. Prima oprire pe care supercar-ul a făcut-o a fost la un spital din Modena, la 168 de kilometri distanță. Călătoria a continuat către Roma, acolo unde un alt pacient avea nevoie de transplant de rinichi. La cei 168 de kilometri s-au adăugat alți 401, pentru un total de 569 de kilometri.

„Călătorind pe autostradă pentru a oferi cel mai frumos cadou de Crăciun: viața. Datorită specialului Moș Crăciun al Poliției de Stat, două persoane au primit un rinichi. Organele au fost livrate de polițiștii din Stradale care, la bordul unui Lamborghini Huracan, au livrat cei doi rinichi în spitalele din Modena și Roma”, declară Poliția de Stat din Italia într-o postare pe Facebook.

Din imaginile oferite putem observa cum cutia frigorifică este transportată în micul portbagaj al Huracan-ului. Mașina face munca pentru care a fost donată. Mașina poartă, bineînțeles, schema de culori a poliției italiene. De asemenea, are luminile auxiliare specifice, un defibrilator, dar și un sistem de monitorizare care să înregistreze ce fac polițiștii.

Acestora nu le va lipsi puterea. Vorbim aici de un Huracan cu motor V10 de 5,2 litri, natural aspirat, care produce peste 600 CP. Puterea ajunge la toate cele patru roți prin intermediul unei cutii automate cu șapte trepte.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Polizia di Stato Facebook


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide