Momentul în care un Nissan 350Z se scufundă într-un lac înghețat în timpul unei filmări – VIDEO

Autor: George Cristea acum o lună Știri

Vloggerii fac adesea eforturi semnificative pentru a capta atenția publicului. În cazul de față, un vlogger a reușit acest lucru aproape fără să-și dea seama. Urmăriți mai jos momentul în care un Nissan 350Z se scufundă într-un lac înghețat în timpul unei filmări.

Intră în Galeria FOTO

Videoclipul a devenit viral pe mai multe platforme video, dar am atașat mai jos versiunea postată pe Twitter pentru simplitatea mesajului. Într-adevăr, nu e nevoie de nicio explicație pentru performanța pilotului care a reușit să se salveze din mașină în ultimul moment.

În imagini apare un prezentator care vorbește în rusă în fața camerei, în timp ce în fundal un șofer strunește un Nissan 350Z pe suprafața înghețată a ceea ce aflăm în scurt timp că este un lac. Aparent, manevrele șoferului duc la topirea gheții, care se sparge sub greutatea mașinii. Șoferul se salvează în ultimul moment și strigă ceva în limba rusă către cel aflat în fața camerei, moment în care filmarea se întrerupe.

Un Nissan 350Z se scufundă în timpul unei filmări pe un lac înghețat

Clipul este însoțit de urarea „Good morning!”, cu toate că e clar că dimineața nu poate fi în niciun caz bună pentru cei implicați în filmare. Nu știm dacă pilotul se poate considera un ghinionist teribil sau unul excepțional de norocos. Probabil că asta depinde de polița de asigurare a mașinii.

Lecția care trebuie desprinsă de aici este că gheața unui lac, oricât ar fi de ger, nu este asfalt, iar sub ea se găsește o apă extrem de rece. Poate că derapajele controlate nu sunt chiar cea mai bună idee în acest caz, mai ales dacă acestea se fac în cerc.

Reacția prezentatorului la vederea dezastrului este greu de descifrat. Acesta ridică din mâini într-un gest care poate semnifica dezamăgire, resemnare, mirare sau orice altceva. Din păcate, chiar și după 7 ani de rusă în școală și liceu îmi este imposibil să înțeleg ce încearcă să comunice oamenii din videoclip.

Nu este chiar cel mai nasol lucru care se poate întâmpla pe un lac înghețat. Într-o altă întâmplare din Rusia, circa 30 de pescari au rămas fără mașini după ce gheața subțire a lacului pe care parcaseră a cedat.

sursa: JalopnikComentarii
Inchide