Momentul în care un Punto derapează și lovește o Fiesta pe contrasens

Autor: George Cristea 06 oct. 2020 Știri auto

Ceea ce pare o filmare calmă a unei întâlniri a pasionaților de mașini se termină bruscă în haos, după ce un șoferul unui Fiat Punto pierde controlul într-o curbă. Momentul în care un Punto derapează și lovește o Fiesta pe contrasens a fost surprins de camerele video.

Intră în Galeria FOTO

Accidentul s-a petrecut duminică în zona Sounio din apropierea Atenei, un loc în care se întâlnesc frecvent pasionații de mașini pentru a-și arăta bolizii. Clipul postat pe canalul de Youtube RotaryBrothers începe calm, cu imagini în care o Mazda MX-5 și un Peugeot 107 trec prin fața camerei la viteză de promenadă.

După câteva secunde, din viraj apare un Fiat Punto, care în mod evident circulă cu o viteză mult prea mare. Fondul sonor este acoperit de sunet de cauciucuri, urmat imediat de bubuitul impactului. Din cauza vitezei, Punto a derapat și a intrat pe contrasens, unde s-a lovit cu un Ford Fiesta. În urma impactului, Punto rămâne fără o roată, iar mașina fără control mai lovește un scuter înainte de a se opri printre spectatori.

Un Fiat Punto derapează și lovește un Ford Fiesta și un scuter

Din fericire, nici pasagerii de pe scuter, nici cei din mașini și nici privitorii de pe marginea drumului nu au fost răniți. Ceea ce surprinde mai tare este atitudinea celor de pe marginea drumului, care se urcă în mașini și părăsesc locul accidentului. Într-un accident recent, șoferul unui VW Golf GTI a fost cel puțin la fel de norocos, după un accident pe Autobahn la viteza de 240 km/h.

Nu este clar dacă șoferul din Punto a vrut să impresioneze în fața camerelor sau dacă alta a fost cauza accidentului. Ceea ce contează e că nimeni nu a fost rănit serios, cu toate că din imagini se vede că un pasager din Fiesta are urme de sânge pe unul din brațe. Potrivit publicației elene Proto Thema, virajul în care s-a petrecut accidentul este un loc preferat al pasionaților de mașini, zeci de tineri dându-și acolo întâlnire în fiecare seară.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide