Momentul în care un tânăr pierde controlul mașinii și se izbește de un camion – VIDEO

Autor: George Cristea 24 feb. 2021 Știri auto

Camerele de supraveghere au surprins momentul terifiant în care un tânăr pierde controlul mașinii și se izbește de un camion care circula regulamentar din sens opus. S-a întâmplat marți seara pe DN54, în județul Dolj.

Intră în Galeria FOTO

Un tânăr de 20 de ani care conducea o mașină cu viteză pe raza comunei Călărași din județul Dolj a pierdut controlul volanului și a intrat în derapaj, lovindu-se frontal de un camion care circula din sens opus. Scena a fost surprinsă pe o cameră de supraveghere amplasată în zonă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, accidentul a a avut loc în jurul orei 21:00 pe DN54,  pe raza comunei Călărași. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se vede foarte clar cum tânărul se deplasează cu viteză, iar la un moment dat pierde controlul volanului și se izbește puternic de autocamionul care circula regulamentar din sens opus.

Momentul în care un tânăr pierde controlul mașinii a fost filmat de o cameră de supraveghere

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Dăbuleni, care au stabilit că un autoturism condus pe DN 54 A, prin localitate, din direcția Dăbuleni către Bechet, de un tânăr de 20 ani, din Călărași, la intersecția cu DC40, a intrat în coliziune frontală  cu un autocamion condus din direcția opusă, de un bărbat de 44 de ani, din aceeași localitate”,  se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

În urma coliziunii, tânărul a rămas încarcerat în autoturism, fiind scos din mașină de lucrătorii ISU din cadrul Gărzii de Pompieri Bechet. Imediat a fost transportat cu un echipaj SMURD la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conștient. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a indicat faptul că tânărul nu consumase băuturi alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Un alt accident grav s-a produs miercuri dimineața în județul Dâmbovița, fiind implicate două autoturisme și un microbuz. Cinci persoane au fost grav rănite în acest accident.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide