Momentul terifiant în care o benzinărie explodează. 21 persoane au fost rănite – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 14 iun. 2021 Știri auto

Mai mulți martori au filmat momentul terifiant în care o benzinărie explodează la Novosibirsk, în Siberia. 21 persoane au fost rănite în urma exploziei, dintre care cel puțin patru au fost spitalizați cu arsuri severe.

Intră în Galeria FOTO

Nu se știe ce a generat această tragedie, dar momentul exploziei a fost surprins la mai multă vreme după declanșarea unui incendiu în benzinărie. Asta și explică numeroasele filmări ale momentului exploziei, numeroși oameni filmând deja incendiul izbucnit. Potrivit agenției de presă ruse RIA Novosti, benzinăria era situată pe marginea unei autostrăzi care leagă Novosibirsk de orașul învecinat Leninsk Kuznețki.

Potrivit primelor informații, 21 de persoane au fost rănite, printre acestea aflându-se și pompierii care încercau să stingă incendiul inițial. Cel puțin patru persoane au suferit arsuri grave, fiind internate într-o secție specializată pentru arși a spitalului din Novosibirsk.

Momentul în care o benzinărie explodează la Novosibirsk. Care a fost cauza

Flăcările au acoperit o suprafață de peste 1.000 de metri pătrați, fiind în pericol să cuprindă mai multe depozite aflate în zonă. Pompierii au intervenit pentru localizarea incendiului, dar au avut probleme din cauza presiunii slabe a apei. Clădirile rezidențiale din apropiere nu au fost puse în pericol, în ciuda dramatismului imaginilor surprinse de locatarii din zonă. Nu se știe ce a declanșat incendiul, investigațiile fiind în derulare.

Se pare că benzinăriile din Rusia au o calitate aparte, care le face extrem de combustibile. Asta deoarece nu este prima oară când o astfel de explozie se produce la o stație de alimentare cu carburant din Rusia. În urmă cu un an, o benzinărie din Krasnodar a sărit în aer din cauza unui șofer neatent.

Acesta a plecat cu mașina uitând să scoată pistolul pompei din rezervorul mașinii, declanșând un incendiu violent. Ca și în acest caz, incendiul a fost urmat de o explozie, dar de dimensiuni mult mai mici decât în cazul exploziei din Novosibirsk.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide