Motivul pentru care Jeep a retras o reclamă în care apare Bruce Springsteen

Autor: ProMotor 11 feb. 2021 Știri auto
Motivul pentru care Jeep a retras o reclamă în care apare Bruce Springsteen

Compania Jeep a confirmat miercuri (10 februarie) retragerea temporară a unei reclame în care apare Bruce Springsteen. Gestul vine la doar câteva ore după ce s-a aflat că artistul a fost arestat în noiembrie anul trecut pentru conducere în stare de ebrietate.

Un oficial al companiei Jeep spune că reclama dedicată mediului Super Bowl, în care apare muzicianul Bruce Springsteen, va fi suspendată, după ce s-a aflat că acesta ar fi fost arestat pentru conducere în stare de ebrietate la sfârșitul anului trecut.

Vestea arestării a venit la câteva zile după ce Springsteen a jucat în reclama de două minute a mărcii Stellantis (fostă Fiat-Chrysler).

Reclama i-a îndemnat pe americani să se reunească și să se întâlnească ”la mijloc”

„Nu ar fi potrivit să comentăm detaliile unei chestiuni despre care am citit doar și pe care nu o putem dovedi”, a declarat o purtătoare de cuvânt a firmei Jeep într-o declarație adresată postului american CNBC. „Dar este, de asemenea, corect să ne întrerupem reclama pentru Super Bowl până când se vor stabili faptele reale”.

”Mesajul de unitate adresat comunității este mai relevant ca oricând“, a subliniat aceasta, referindu-se la mesajul transmis de cântăreț în spotul publicitar. ”Mesajul că este în regulă să bei alcool și apoi să conduci mașina este inacceptabil.”

Bruce Springsteen a fost arestat la 14 noiembrie pentru conducere în stare de ebrietate în parcul național Gateway National Recreation Area, situat în localitatea Sandy Hook, din statul său natal New Jersey.

Poliția a prezentat trei acuzații împotriva artistului în vârstă de 71 de ani: conducere imprudentă, consum de alcool într-o zonă inaccesibilă publicului și conducere în stare de ebrietate. Potrivit unui reprezentant al Serviciului Parcurilor Naționale, ”Springsteen a cooperat de-a lungul procesului”, informează Adevărul.ro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide