A lovit un motociclist și a fugit de la locul accidentului cu motocicleta agățată de mașină

Autor: David Andrei 24 iun. 2020 Știri auto

Un șofer a lovit un motociclist și a fugit de la locul accidentului, dar motocicleta i-a rămas agățată de mașină. Incidentul a avut loc pe o autostradă din California, Statele Unite.

GALERIE FOTO

Imaginile făcute publice îl arată pe șofer rulând cu viteză pe autostradă, târând practic motocicleta cu mașina. Aceasta scoate scântei în momentul în care piesele desprinse în urma impactului ating asfaltul. Alți participanți la trafic au filmat van-ul gonind pe autostradă. Conducătorul auto care se face vinovat de accident pare să nici nu observe că împinge motocicleta.

Natalie Duran și Will Ross au urmărit vehiculul pe autostrada din California și au apelat numărul de urgență pentru a raporta incidentul.

Șoferul a ales să fugă de la locul accidentului după ce a lovit un motociclist. Acesta a căzut de pe vehiculul cu două roti. Conform CBS Local, acesta acuza dureri la membre, dar nu a suferit răni vizibile. A fost însă transportat la spital pentru investigații suplimentare. Motocicleta sa atârnată de mașină a parcurs câțiva kilometri. Aceasta s-a desprins, în cele din urmă, de mașină și a rămas pe marginea carosabilului. Autoritățile au găsit-o distrusă.

Ce s-a întâmplat cu mașina care a lovit motocicleta?

Câteva minute mai târziu, polițiștii l-au găsit și pe șoferul care produsese accidentul. Acesta intrase cu mașina într-un gard.

Șoferul, George Valentin, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat sub acuzația de fugă de la locul accidentului. Acesta și-a recunoscut fapta.

Motociclistul, Chain Arunritthirot, spune că, în urma impactului, a fost aruncat în aer peste 60 de metri. “Reacția mea a fost: tipul ăsta încearcă să mă omoare. Am avut impresia că o face intențional, ca și cum mă vâna”, a povestit Chain pentru presa locală. Cel mai pro babil, faptul că era echipat corespunzător i-a salvat viața.

Autoritățile estimează că motociclistul rula pe autostradă cu aproximativ 105 km/h atunci când mașina, care se deplasa cu 112 km/h, l-a lovit din spate. Poliția susține că șoferul care a produs accidentul nu era nici băut și nici nu se afla sub influența substanțelor interzise.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide