A vrut să plece cu motocicleta deși era băut. Un șofer l-a oprit cu forța

Autor: ProMotor 26 mai 2020 Știri auto

Un tânăr a vrut să plece cu motocicleta, deși era băut. Un șofer l-a oprit cu forța și a sunat la poliție. Motociclistul abia se ținea pe picioare!

GALERIE FOTO

Un șofer a observat un motociclist în stare de ebrietate, pregătit să plece la drum. Șoferul l-a oprit înainte ca acesta să se urce pe motocicletă. Incidentul a avut loc sâmbătă seara într-o benzinărie din sectorul Botanică din Chișinău, scrie Autoblog.md.

Motociclistul mergea dezorientat, se clătina și nu părea capabil să conducă. Însă voia să plece la drum cu vehiculul pe două roți. Șoferul care l-a abordat a sunat imediat la poliție, cerând ajutorul oamenilor legii.

În timp ce aștepta echipajul de poliție să-și facă apariția, acesta l-a ținut cu forța pe motociclist, împiedicându-l să plece, convins că ar putea provoca un accident.

Imaginile suprinse de martori și postate pe rețelele de socializare arată discuția tensionată dintre cei doi. Tânărul motociclist insistă minute în șir să fie lăsat să plece, este recalcitrant și înjură. La un moment dat, pare să se dezechilibreze, dar este susținut de bărbatul care îl împiedică să plece.

Cu motocicleta, dar fără permis

La fața locului, polițiștii au găsit un tânăr în vârstă de 25 de ani din comuna Bubuieci, munnicipiul Chișinău, în stare de ebrietate. Testul cu etilotestul a arătat o alcoolemie de 0,69 mg/l în aerul expirat.

Tânărul băut, plecat de acasă cu motocicleta, nu avea niciun act la el. “Motocicleta este a mea, dar mi-am uitat actele acasă”, le-a spus tânărul turbulent polițiștilor sosiți la benzinărie.

Oamenii legii au aflat ulterior că bărbatul nu deținea un permis de conducere de nicio categorie. Pe numele său s-a întocmit un dosar de cercetare penală.

Aviz amatorilor

Autoritățile de peste Prut îi avertizează pe cei deciși să încalce legea că nu vor avea sorți de izbândă. Mai mult, acestea îi îndeamnă pe cetățenii care observă nereguli să le raporteze la numărul de urgență pentru a preveni astfel incidente grave.

https://www.facebook.com/batrinescu.cristina/videos/1438991829637443/?t=39

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide