Un Mustang s-a rupt în două în timpul unei curse. VIDEO

Autor: David Andrei 14 apr. 2021 Știri auto

Un Ford Mustang s-a rupt în două în timpul unei curse tip drag race. Ce s-a întâmplat cu bărbatul aflat la volan? Spectatorilor nu le-a venit să creadă.

GALERIE FOTO

Imaginile surprinse de o camera video amintesc cât de periculoase sunt cursele, fie că acestea se desfășoară în cadru profesionist, fie că sunt organizate cu participarea amatorilor. Incidentul a avut loc în cadrul evenimentului 828 Cash Days No Prep, pe circuitul Wilkesboro din statul american Carolina de Nord.

Filmarea arată cum un bărbat aflat la volanul unui Ford Mustang pierde controlul mașinii la scurt timp după start. Mașina se lovește de parapet și se dezintegrează. Bucăți din ea zboară în toate direcțiile, sub privirile îngrozite ale asistenței.

În imagini se poate observa cum, în momentul impactului, mai multe component ale mașinii ajung la zeci de metri distanță, multe pe dealul din imediata apropiere a circuitului. Se rostogolesc apoi la vale și se opresc de partea cealaltă a parapetului de protecție.

Mustang rupt în două, pilot întreg

Spre surprinderea tuturor, pilotul amator a ieșit singur din mașină, târându-se de sub fiarele deformate. Bărbatul i-a salutat pe cei care, cu câteva secunde înainte, crezuseră că și-a găsit sfârșitul.

Acesta a suferit o serie de contuzii minore, dar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. El trebuie să-i mulțumească celui care i-a construit un roll cage solid. Mustang-ul lui modificat este acum bun de dat la fiare vechi.

În incident a fost rănită însă, o femeie. Aceasta a fost lovită de una dintre bucățile desprinse din mașină și s-a ales cu o fractură la mână. Organizatorii trebuie să răspundă acum pentru incidentul care s-ar fi putut termina mult mai rău.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide