Un neamț își vinde Dacia Sandero cu doar 1.350 de euro. Mașina nu are nicio problemă majoră

Autor: David Andrei 16 sept. 2020 Știri auto

Noua Dacia Sandero este pe drum, așa că posesorii de Sandero vechi iau în calcul achiziționarea noului model. Între timp, trebuie să scape de mașina veche. Un neamț își vinde Dacia cu doar 1.350 de euro.

GALERIE FOTO

O Dacia Sandero se vinde în Germania cu suma pe care românii au cheltuit-o într-un weekend la Mamaia în sezon fără să meargă la all inclusive. 1.350 de euro costă mașina roșie care a parcurs până la această oră doar 49.500 de kilometri. În ultimii doi ani, scrie vânzătorul în anunț, mașina a rulat doar 2.000 de kilometri.

Dacia cu număr de Germania are motor 1.4 MPi, care dezvoltă 75 de cai putere. Propulsorul este cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte.

Modelul a fost înmatriculat pentru prima dată în iunie 2009. Inspecția tehnică periodică a expirat în luna iunie a acestui an.

Versiunea scoasă la vânzare în Germania nu are aer condiționat și nici servodirecție, dar este fiabilă și foarte potrivită pentru deplasările în oraș, scrie vânzătorul în anunțul publicat pe mobile.de. Acesta spune cu sinceritate că mașina are vopseaua sărită de pe portiera din stânga față, aspect confirmat și de una dintre fotografiile publicate de vânzător. Anvelopele nu prezintă urme evidente de uzură.

Când vom putea comanda noua Dacia Sandero?

Noua Dacia Sandero a fost dezvăluită săptămâna trecută, odată cu versiunea sa Stepway și cu sedanul Logan. Dar constructorul păstrează misterul în privința tehnologiilor și motorizărilor modelelor. Dacia va dezvălui mai multe informații despre noua generație la sfârșitul acestei luni.

Dacă Grupul Renault alege pentru noile modele Dacia strategiile puse în aplicare în cazul lansării generațiilor anterioare, mașina va fi disponibilă în vestul Europei începând cu această iarnă. Românii însă, vor mai avea de așteptat aproximativ un an până când vor putea vedea în showroom-urile din țară noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide