Neurochirurg celebru: „Starea lui Schumacher s-a deteriorat considerabil”

Autor: ProMotor 22 ian. 2020 Știri auto
Neurochirurg celebru: „Starea lui Schumacher s-a deteriorat considerabil”

Un celebru neurochirurg face afirmaţii sumbre despre starea lui Michael Schumacher. Potrivit acestuia, campionul se află într-o continuă deteriorare, în urma accidentului de schi pe care l-a suferit în 2013.

Conform lui Nicola Acciari, un cunoscut neurochirurg din Bologna, starea fostului pilot de curse Michael Schumacher s-a deteriorat considerabil la nivel muscular, organic şi osos, la şase ani de la teribilul accident de schi, relatează Daily Mail.

Fostul pilot a suferit un traumatism cerebral care i-a fost aproape fatal, când s-a lovit cu capul de o piatră în timp ce era la schi în Alpii Francezi. Schumacher a fost o lungă perioadă în comă din care ulterior s-a trezit.

Un prolific specialist în neurochirurgie, Nicola Acciari a afirmat că fostul pilot nu mai seamănă deloc cu omul care era odată. Medicul neurochirurg susţine că structura osoasă, musculară şi organică a fostului pilot de curse s-a deteriorat considerabil în urma loviturii la cap suferite în acidentul de schi.

Informaţiile survin după ce managerul lui Michael Schumacher, Todt a făcut câteva declaraţii cu privire la starea acestuia. Todt a afirmat că, în ciuda faptului că Schumacher nu mai este în stadiu vegetativ, acesta este incapabil să comunice.

Soţia lui Michael Schumacher a transmis anul trecut, cu ocazia aniversării a şase ani de la accident, un mesaj pe reţelele de socializare în care îi încuraja pe toţi cei care se confruntă cu o afecţiune gravă să lupte în continuare.

Fostul manager al lui Schumacher, Wili Weber o acuză pe fosta soţie a pilotului că ascunde adevărul despre starea acestuia.

„Nu ştiu ce progrese face Michael, ştiu că a fost supus unei încercări foarte dure, mi-ar plăcea să-i strâng mâna sau să-i ating chipul, însă din păcate soţia lui mi-a interzis accesul la el. Probabil se teme că atunci când voi vedea starea în care se află Schumacher, voi face public adevărul. Ştiu că Michael se va folosi de orice şansă care există pentru a se recupera”, a declarat Wili Weber.

Ultima schimbare majoră în privinţa stării lui Michael Schumacher a fost anul trecut când a suferit o procedură de transfuzie cu celule stem la un spital din Paris, iar medicii au declarat că pacientul este conştient.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ShutterstockComentarii
Inchide