Niciun autobuz nu circulă azi în Constanța. Ce prime de Crăciun vor șoferii intrați în grevă?

Autor: Elena Luchian 20 dec. 2019 Știri auto
Niciun autobuz nu circulă azi în Constanța. Ce prime de Crăciun vor șoferii intrați în grevă?

Niciun autobuz al regiei de transport în comun din Constanța nu circulă astăzi. Șoferii au intrat în grevă. Aceștia cer prime de Crăciun de 500 de lei și demisia directorului RTC.

La ora actuală, prima stabilită pentru șoferii regiei locale de transport este de 330 de lei, sumă acordată șoferilor sub forma unor bonuri valorice.

Protestul lor a dat peste cap programul celor care sunt nevoiți să aleagă alte mijloace de transport pentru a ajunge la destinație

Conducerea societății constituite anul acesta, CT Bus SA, a avut mai multe runde de discuții cu reprezentanții conducătorilor auto pe parcursul zilei, dar nu s-a ajuns la un consens, iar autobuzele au rămas în autobază.

“Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și sperăm că activitatea va fi reluată în cel mai scurt timp”, le transmite CT Bus SA călătorilor.

Primarul Constanței Decebal Făgădau amenință cu plângere penală și va cere daune. Edilul îi acuză pe șoferi de jocuri politice. Acesta a fost informat chiar în această dimineață că șoferii refuză să iasă pe trasee. Peste 100 de autobuze noi Euro 6, ISUZU, aduse din Turcia și cotate la 100 de milioane de lei, fac parte din flota regiei constănțene. O călătorie la bordul unui astfel de autobuz costă 1,5 lei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Digi24



Comentarii
Inchide