Nissan decapotează 370Z Nismo. Nici că se putea mai bine

Autor: Andrei Ştirbu 14 feb. 2015 Știri auto

La doi ani după prezentarea versiunii Nismo pentru 370z Coupé, niponii vin la Salonul auto de la Chicago cu un concept care prefigurează o versiune Roadster. Intitulat sugestiv 370z Nismo Roadster Concept, decapotabila sport de la Nissan ne face să visăm frumos la vremuri calde.

Trecând peste lucrurile pe care deja le vezi (cum ar fi kitul aerodinamic, lipsa plafonului, eleronul proeminent de pe portbagaj), completăm cu informaţia că jantele din aluminiu au diametrul de 19 inci şi sunt încălţate cu pneuri Bridgestone Potenza S001.

Accentele sportive se resimt şi la interior, unde dai peste scaune sport Recaro şi volan îmbrăcat în Alcantara. 

Sub capotă se află binecunoscutul V6 de 3,7 litri, care produce aici 355 CP şi 373 Nm şi îi transmite punţii spate cu ajutorul unei cutii automate cu şapte rapoarte. Pe lista de elemente sport se regăsesc „frâne de înaltă performanţă” şi un diferenţial cu alunecare limitată. Şi suspensie sport cu arcuri mai rigide şi cu bare stabilizatoare mai mari. 

Vederea acestui Nissan 370z Nismo Roadster concept ne face să amânăm un pic întrebarea „totuşi, când o să vedem un update la zi pentru legendarul Z nipon?”

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide