Un Nissan Frontier a rulat 1,6 milioane de kilometri! Proprietarul a primit un cadou de la Nissan

Autor: David Andrei 06 aug. 2020 Știri auto

Un Nissan Frontier a scris istorie. A rulat 1,6 milioane de kilometri. Impresionați de poveste, cei de la Nissan i-au făcut cadou proprietarului o mașină nouă.

GALERIE FOTO

Un Nissan Frontier din 2007 a parcurs o distanță de un milion de mile, adică 1,6 milioane de kilometri. Mașina a fost trasă pe linie moartă, dar nu va merge la casat. Va fi expusă, de acum, la uzina Smyrna din statul american Tennessee, acolo unde a și fost construită în urmă cu 13 ani.

Ambreiajul pick-up-ului a cedat la 1,28 milioane de kilometri. Lanțul de distribuție a fost și el schimbat la 1,12 milioane de kilometri. Nissan-ul a primit un radator nou, dar și un alternator pe la 724.000 de kilometri. La 804.000 de kilometri, a fost necesară înlocuirea scaunului șoferului. Motorul însă, este cel original. Proprietarul a schimbat uleiul conform recomandărilor producătorului: la 16.000 de kilometri.

Brian Murphy, în vârstă de 62 de ani, a fost răsplătit pentru loialitatea sa. A primit un Nissan Frontier produs în 2020. Are motor V6 de 3,8 litri și o transmisie automată cu nouă trepte.

“Fără îndoială, o să-mi fie tare dor de acest pick-up. Dar mă bucur că merge ‘acasă’ la Smyrna. În același timp, sunt pregătit pentru un nou capitol al vieții mele. Abia aștept să încep aventura cu noul meu Nissan Frontier”, spune Brian Murphy.

Noul Frontier, la fel de rezistent ca vechiul Frontier?

Bărbatul, care lucrează ca agent de livrări, speră că și noul vehicul va rezista 13 ani și va fi capabil să parcurgă o distanță asemănătoare cu pick-up-ul cu parcurs record. Sunt însă, șanse mici să se întâmple, pentru că Murphy, care acum conduce aproximativ 12 ore pe zi, va ieși la pensie în 2025.

Nissan Frontier este numele folosit în Statele Unite ale Americii și în America de Sud de producătorul nipon pentru pick-up-ul pe care europenii îl cunosc sub denumirea “Navara”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide