Noi dotări pentru MINI Cooper SE. Ce aduce nou modelul electric MINI?

Autor: Marius Vișan 11 feb. 2021 Știri auto

MINI Cooper SE primește o împrospătare începând din martie 2021.

Modelul electric va aduce noi accente de design şi noi echipamente. Ediția specială MINI Electric Collection combină aspectele vizuale dezvoltate pentru modelele MINI Hatch și Cabriolet, precum partea frontală și acoperișul Multitone, cu caracteristici de design exclusive pentru exterior și interior.

Noul limbaj de design include finisajul exterior Island Blue metalizat, disponibil în premieră. Alternativ, este disponibilă noua variantă de culoare Rooftop Grey metalizat. MINI Electric Collection include şi acoperişul Multitone. Cu noua tehnică de vopsire, fabrica MINI din Oxford a creat un gradient de culoare, de la San Marino Blue, trecând prin Pearly Aqua, până la Jet Black.

Capacele negre ale oglinzilor exterioare, jantele de 17 ţoli, din aliaj uşor, cu design MINI Electric Collection Spoke. Elementele exterioare Piano Black lucios includ contururile grilei, ale farurilor şi ale stopurilor, logo-urile MINI, inscripţionarea modelului din spate, mânerele uşilor şi hublourile laterale, completează aspectul sportiv.

MINI Cooper SE primește accesorii noi

Noutățile includ funcţie matrix pentru faza lungă, decoraţiuni ale pragurilor uşilor cu logo MINI Electric imprimat, scaune sport în combinaţie de stofă şi piele. Volanul sport din piele cu finisaj nappa are un logo MINI Electric.

Agilitatea lui MINI este asigurată de motorul electric de 135 kW/184 CP și de centrul de greutate scăzut. Bateria litiu-ion, localizată în podeaua automobilului, permite o autonomie cuprinsă între 203 şi 234 de kilometri (WLTP).

Pachetele de echipamente recent compilate în domeniul confortului, conectivităţii şi asistenţării condusului sunt disponibile şi opţional. Încălzirea volanului este oferită în premieră pentru a spori confortul pe vreme rece.

Echipamentul standard al MINI Cooper SE include pachetul Connected Navigation. Pachetul Connected Navigation Plus include Head-Up Display, telefonie cu încărcare wireless.

Noul avertisment de părăsire a benzii face parte din pachetul de asistare a condusului şi avertizează conducătorul cu privire la riscul părăsirii accidentale a benzii prin vibraţii ale volanului.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide