Noi imagini cu Volkswagen ID.3 facelift. Noul model va fi lansat în martie – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 24 feb. 2023 Știri auto

Volkswagen a publicat un nou teaser pentru viitorul facelift al modelului electric ID.3. Mașina va primi faruri LED dinamice și noi tehnologii.

Volkswagen a publicat pe Twitter un nou videoclip care pregătește lansarea facelift-ului pentru modelul electric Volkswagen ID.3. Campania de promovare continuă și, din câte am putut observa până acum, Volkswagen propune câteva revizuiri ale designului modelului electric compact. De asemenea, producătorul german promite noi materiale și tehnologii pentru interiorul mașinii.

Recent, Volkswagen a publicat un clip care prezenta câteva cadre cu partea din spate a mașinii, care va avea acum stopuri noi cu semnalizări dinamice. Acum, compania ne prezintă și câteva cadre cu partea frontală a facelift-ului lui ID.3, actualizare care urmează să fie prezentată în data de 1 martie.

Volkswagen prezintă noi imagini cu actualizarea lui ID.3

Schimbarea care ne sare imediat în ochi sunt farurile. Blocurile optice ale lui ID.3 sunt mai ascuțite acum. De asemenea, acestea beneficiază și de tehnologia LED, sunt dinamice și sunt legate între ele de o bandă luminoasă care se întinde pe lățimea părții frontale a mașinii.

Noul Volkswagen ID.3 facelift va aduce, în mare parte, o serie de modificări vizuale. Noul model va fi echipat la interior și cu un ecran cu diagonala de 12 inch. Alături de acestea, Volkswagen a promis că va aduce și materiale de calitate superioară în habitaclu, un lucru pentru care actualul ID.3 a fost criticat.

Pentru moment, nu există informații cu privire la trenul de rulare al mașinii, dacă a primit mai multă putere sau o baterie mai mare. Știm sigur că Volkswagen va prezenta noua actualizare a modelului electric ID.3 în data de 1 martie 2023, moment în care vom afla mai multe despre ceea ce aduce nou acest facelift.

Videoclipul poate fi vizionat aici:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkwagen


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide