Noi reguli pentru cei care trebuie să se prezinte la sediile DRPCIV

Autor: Marius Vișan 31 oct. 2021 Știri auto

Direcția Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) informează că există noi reguli de intrare în incintele instituției.

Astfel, începând din data de luni, 25 octombrie, în incinta serviciilor publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, pentru următoarele 30 de zile, este permis doar celor care:

Noi reguli pentru cei care trebuie să se prezinte la sediile DRPCIV

– fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore ori rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu SARS-CoV-2 nu mai vechi
de 48 de ore;

– se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Noile restricții au intrat în vigoare începând de luni, 25 octombrie 2021, de la ora 0:00

Noile restricții stabilite de Comitetul Național pentru Situații de Urgență și aprobate prin hotărâre de guvern săptămâna trecută au intrat în vigoare începând de luni, 25 octombrie 2021, de la ora 0:00.

Înăsprirea măsurilor anti-COVID este motivată de recordurile negative pe care România le-a înregistrat în valul patru al pandemiei și care au adus sistemul medical în pragul colapsului din cauza numărului mare de cazuri severe. Măsurile se aplică pentru cel puțin 30 de zile.

Masca de protecție, purtată astfel încât să acopere nasul și gura, redevine obligatorie peste tot în țară, în toate spațiile publice, indiferent dacă sunt închise sau deschise, la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: DRPCIV


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide