Noile Alfa Romeo Giulia și Stelvio Quadrifoglio facelift – Spaima modelelor BMW M și Mercedes-AMG

Autor: ProMotor 08 mai 2020 Știri auto

Noile Alfa Romeo Giulia și Stelvio Quadrifoglio facelift sunt aici să provoace teamă în taberele BMW M și Mercedes-AMG. Mașinile și-au păstrat puterea, dar au primit o serie de actualizări de ordin tehnic și o serie de modificări de look.

GALERIE FOTO

Motorul biturbo de 2,9 litri dezvoltă în continuare 510 cai putere sub capota celor două. Componente negre apar în blocurile optice față cu tehnologie LED, iar Stelvio Quadrifoglio poate fi compandat și cu jante mai mari, de 21 de inci. Divizia de accesorii Mopar echipează mașinile cu o grilă din fibră de carbon, carcase ale oglinzilor și un spoiler din același material.

Trei culori noi apar în cele două game Alfa Romeo Giulia și Stelvio Quadrifoglio facelift: 6C Villa d’Este Red, GT Junior Ocra și Montreal Green.

Consola centrală a fost redesenată, spații noi de depozitare și-au făcut loc la bord, iar piesa de rezistență este noul sistem multimedia, redat pe un ecran tactil de 8,8 inci. Versiunile Quadrifoglio vin cu un meniu dedicat, denumit Performance, care reproduce date în timp real despre puterea și cuplul livrate de motor, presiunea în sistemul turbo și temperatura anumitor componente și lichide.

Mașinile pot fi comandate și cu un sistem de evacuare Akrapovic cu țevi îmbrăcate în fibră de carbon (VEZI GALERIA FOTO).

Volanul și schimbătorul au primit inserții de carbon. Viitorul posesor de sedan sau SUV de performanță pot bifa în lista de opțiuni centuri de siguranță de culoare roșie sau verde sau tapițeria din piele perforată.

Alfa Romeo își echipează mașinile cu sistem de rulare semi-autonomă Nivelul 2, care include Traffic Jam Assist, Highway Assist, cruise control adaptiv, monitorizarea unghiului mort și funcție de recunoaștere a indicatoarelor rutiere.

Când ajung în showroom?

Noile Noile Alfa Romeo Giulia și Stelvio Quadrifoglio facelift pot fi comandate începând cu această vară. În clipul de promovare, apare campionul mondial din sezonul 2007 în Formula 1, “Iceman” Kimi Raikkonen, alături de soția sa, fotomodelul finlandez Minna-Mari.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=oscXZuHhnBQ&feature=emb_logo

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide