Noua Dacia Logan a fost filmată la munte – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 08 dec. 2022 Știri auto

Dacia a adus schimbări estetice pentru întreaga sa gamă de modele, printre care se numără, bineînțeles, și modelul Logan. Vom vedea care sunt modificările pe care Dacia le-a adus unui dintre cele mai îndrăgite modele din gama sa.

Noua identitate vizuală pe care producătorul de la Mioveni a adoptat-o a ajuns pe întreaga sa gamă. Ceea ce vedem în acest videoclip este un Logan actualizat cu noile elemente de design.

Mașina a fost filmată într-un cadru în care se vede că a mai rămas ceva zăpadă, pe un drum la altitudine ceva mai mare. Partea frontală a primit o nouă grila care incorporează noul logo Dacia. Acesta este finisat cu alb, iar farurile au primit și ele niște elemente din plastic alb, astfel încât tema se continuă și în blocul optic. În rest, partea frontală a rămas la fel cum o știam și până acum, iar pe laterale singura modificare constă în capace centrale noi pentru roți.

Partea din spate a rămas aproape neschimbată, singura modificare adusă Loganului fiind un nou text aplicat pe capacul portbagajului.

Dacia Logan primește câteva modificări de ordin estetic

La interior, diferențe sunt făcute de inserțiile albe aplicate în fantele gurilor de ventilație. Acestea accente completează noul logo aplicat pe volan, un logo format din textul DACIA, care este scris cu font alb.

În general, Dacia a adus schimbări subtile, cum ar fi alte texturi sau materiale în diverse locuri. De asemenea, o altă modificare care poate trece neobservată este paleta de culori modificată pentru interfața sistemului de infotainment.

Per total, noile modificări nu aduc schimbări radicale, dar omogenizează aspectul gamei Dacia.

Mașina pe care am văzut-o în acest clip are motorizarea TCe 100 Eco-G. Aceasta oferă 100 de cai putere și vine cu instalație GPL din fabrică. O astfel de mașină în echipare Prestige, așa cum a fost cea din filmare, cu motorul TCe 100 Eco-G are un preț de pornire de 15.650 de euro.

VIDEO

Sursa: DCT Mihai YouTube

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube - DCT Mihai


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide