Noua Dacia Logan MCV este cel mai ieftin break nou din Marea Britanie

Autor: Iulian Dnistran 08 apr. 2013 Știri auto

Dacia va pune în vânzare pe piaţa din Marea Britanie cel mai ieftin break nou, la preţul de pornire de 6.995 de lire sterline (aproximativ 8.300 de euro). Este vorba despre noua Dacia Logan MCV, care a avut parte de lansarea mondială la Salonul Auto Geneva 2013.

Astfel, numărul de modele noi Dacia care vor fi comercializate în Regatul Unit a ajuns la patru, după Duster, Sandero şi Sandero Stepway.

Deocamdată, Dacia Marea Britanie nu plănuieşte să importe varianta berlină a noului Logan, însă va comercializa versiunea MCV dintr-un motiv simplu – are un portbagaj cu o capacitate de 573 de litri cu toate cele cinci locuri în poziţia normală.

Dacia Logan MCV va fi vândută în Regatul Unit în trei variante de echipare – Acces, Ambiance şi Laureate.

Varianta de bază Acces începe de la 6.995 de lire sterline (cu 1.000 de lire mai mult decât Sandero în versiunea Acces) şi vine, la acest preţ, cu un motor pe benzină de 1,2 litri care dezvoltă 75 CP, bare de protecţie vopsite în culoarea maşinii, jante de oţel de 15 inci, ABS cu EBD (distribuţia electronică a forţei de frânare) şi ESC (controlul electronic al tracţiunii).

Cea mai scumpă versiune, Laureate, începe de la 10.795 de lire sterline (în jur de 12.715 euro).

Dacia Logan MCV poate fi comandat deja în Anglia, iar livrările vor începe în luna iulie 2013.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide