Noua Dacia Logan a ajuns deja pe olx la mâna a doua. Cu cât e mai ieftină față de una nou-nouță?

Autor: Promotor 26 aug. 2021 Știri auto

Noua Dacia Logan a ajuns deja pe olx la mâna a doua, la mai puțin de un an de la momentul lansării sale pe piață. Dar cu cât este mai ieftină față de una nou-nouță luată direct din showroom?

GALERIE FOTO

Noua Dacia Logan se vinde la mâna a doua pe olx cu doar 2.300 de kilometri la bord. Este o versiune pe GPL, cu 100 de cai putere și transmisie manuală cu șase trepte, care pornește în România de la 11.700 de euro. Se ajunge la acest preț atunci când clientul comandă linia de echipare intermediară Essential.

Mașina scoasă la vânzare are însă, echiparea de top Comfort, pentru care discuțiile încep de la 12.400 de euro. Modelul second hand de pe olx poartă nuanța exterioară Noire Nacre, care adaugă 340 de euro la prețul de pornire.

Un ecran tactil de 8 inci, sistem de navigație și aer condiționat cu reglaj automat se regăsesc la bord. Viitorul posesor de noua Dacia Logan la mâna a doua va primi și o cameră video pentru deplasarea în marșarier. În preț intră și frână de parcare asistată electric.

Mașina are cotieră, senzori de parcare în față și în spate și avertizare pentru unghiul mort.

Oglinzile electrice, accesul fără cheie și un volan îmbrăcat în piele completează lista de dotări. Pasagerii din spate beneficiază de prezența măsuțelor rabatabile montate pe spătarul scaunelor din față, cu care a fost dotată și Dacia Logan TCe 90 CVT, testată de echipa Promotor.

Noua Dacia Logan, second hand pe olx, cu o reducere de 1000 de euro

Cu toate aceste echipamente la bord, noua Dacia Logan vândută la mâna a doua pe olx se apropie de 14.200 de euro.

Mașina din anunțul de vânzare se vinde cu 13.200 euro. Acest lucru presupune o reducere de 1.000 de euro față de o Dacia Logan nou-nouță, cumpărată din showroom cu această configurație.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide