Noua Dacia Sandero a câștigat primul premiu

Autor: David Andrei 08 dec. 2020 Știri auto

Noua Dacia Sandero a câștigat primul său premiu. S-a întâmplat la Automobile Awards, în cadrul unei ceremonii transmise online. Mașina românească s-a impus la categoria Good Deal.

GALERIE FOTO

Good Deal este categoria care include automobile cu prețuri de până în 20.000 de euro. Noua Dacia Sandero a avut rivali de seamă în competiția pusă la cale de Automobile Club de France. Suzuki Swift, Honda Jazz și SEAT Mii Electric au pierdut în favoarea mașinii românești.

Membrii juriului au apreciat raportul calitate-preț. Aceștia au trecut bile albe și în contul spațiului oferit de modelul aflat la cea de-a treia generație, dar și în contul designului său contemporan. Și cabina complet reconfigurată i-a impresionat pe cei care au notat noul Sandero cu cel mai bun punctaj.

Noua generație are, în țara noastră, un preț de pornire de 8.600 de euro și de 8.690 de euro în Franța, acolo unde a primit primul său premiu. Mașina vine cu o platformă nouă, CMF-B, și a trecut la nivelul următor în ceea ce privește siguranța. Echiparea de bază cuprinde lumini de zi cu tehnologie LED, cu semnătură luminoasă în forma literei “Y”, un buton pentru apelarea numărului de urgență în caz  de accident, dar și un sistem de frânare automată de urgență.

Versiunile de top pot fi configurate în premieră cu o transmisie automată CVT, o trapă electrică, ecran tactil de 8 inci și aer condiționat automat.

Noua Dacia Sandero, în cursa pentru Mașina Anului 2021 în România

Noua Dacia Sandero își poate adjudeca un nou trofeu săptămâna aceasta. Modelul a rămas în cursa pentru titlul de Mașina Anului 2021 în România, acolo unde luptă pentru trofeu cu Skoda Octavia, Renault Captur, Peugeot 2008, Hyundai i20, Volkswagen ID.3 și Toyota Yaris.

Dacia Sandero/Logan reprezintă alegerea preferată de cititorii Promotor. Membrii juriului vor desemna câștigătoarea pe 9 decembrie. Pentru prima dată, redacția Promotor are un reprezentant în juriu.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide