Noua Dacia Sandero, prima imagine reală. Arată sau nu ca în fotografiile oficiale?

Autor: David Andrei 17 sept. 2020 Știri auto

A apărut prima imagine reală cu noua Dacia Sandero III. Arată sau nu ca în fotografiile oficiale publicate de Dacia săptămâna trecută?

GALERIE FOTO

Dacia și-a uimit fanii atunci când a făcut publice imaginile cu noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway. Din acel moment, cei interesați de cea de-a treia generație a modelelor nu fac decât să vâneze imagini noi cu mașinile care vor ajunge pe piața din România abia anul viitor. Iar eforturile lor au avut succes. Prima imagine reală cu noua Dacia Sandero a apărut pe grupul de Facebook Logan Club România.

Fotografia arată un Sandero în versiune Stepway, în culoarea Atacama Orange, aflat într-o parcare (vezi GALERIA FOTO).

Se pot observa grila nouă, flancată de farurile cu tehnologie LED care imită forma literei “Y” și care i-au făcut pe mulți dintre cei care le-au văzut să le compare cu farurile unor modele premium și chiar sport. Fotografia confirmă și look-ul robust al capotei, care prezintă nervuri proeminente, așa cum am văzut și în imaginile oficiale.

Aripile au – specific versiunilor Stepway din portofoliul Dacia – protecții din plastic. Mașina rulează pe jante din aliaj cu finisaj negru. Se pot observa și bandourile din plastic de pe portiere, oglinzile de mari dimensiuni, dar și șinele barele de pe acoperiș.

Imagini reale și cu bordul noii Dacia Sandero

La scurt timp de la prezentarea oficială sumară, au apărut, pe rețelele de socializare, și primele imagini cu bordul noii Dacia Sandero (vezi GALERIA FOTO).

În cele două imagini, apar o serie de noutăți. Este vorba despre un volan multifuncțional nou, despre   ventilațiile înguste, despre un schimbător cu șase trepte, în locul celor cinci, dar și o frână de parcare electrică. Atrage atenția și noul ecran tactil, amplasat pe bord, în locul celui integrat în consola centrală. Este nou și instrumentarul de bord cu lumină albă.

Mai multe informații despre noua Dacia Sandero, dar și despre noul Logan vom afla pe 29 septembrie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide