Noua generație Kia Sportage, de nerecunoscut. Primele imagini oficiale

Autor: Elena Luchian 31 mai 2021 Știri auto

Noua generație Kia Sportage își pregătește intrarea în scenă. Până atunci însă, constructorul sud-coreean prezintă primele imagini oficiale cu mașina.

GALERIE FOTO

Noua Kia Sportage va fi dezvăluită oficial în luna iulie, în Coreea de Sud. Versiunea europeană îi va călca pe urma la scurt timp. Acest lucru se va întâmpla în luna septembrie.

Fotografiile spion și randările din ultima perioadă arată un SUV complet diferit. Dar prototipurile surprinse în teste poartă încă un strat gros de camuflaj, care nu permite identificarea clară a unor elemente de design. Un lucru este sigur însă. Noua generație nu seamănă cu mașina pe care o vedem, în prezent, pe șosele.

Viitoarea generație urmează principiile noului limbaj de design Kia, care poartă denumirea Opposites United. Imaginile  Una dintre fotografiile întunecare prezentate de asiatici arată că în partea frontală apare o grilă nouă, flancată de farurile cu tehnologie LED, care imită forma unui bumerang.

Noua Kia Sportage se transformă într-un SUV coupe

Sud-coreenii oferă și o imagine cu partea posterioară. Se pot observa acolo stopuri LED noi, dar și o lunetă înclinată și un montant spate extrem de scurt. Acestea sunt indicii potrivit cărora noua Kia Sportage se transformă într-un SUV coupe. Apare în continuarea acoperișului un eleron care îi confirmă imaginea dinamică.

Kia arată și o imagine din interiorul modelului. Avem de-a face cu un ecran curbat, care integrează instrumentarul de bord și display-ul tactil. Un volan nou, cu noul logo al companiei și ventilații noi apar în cabină. Sunt elemente preluate de la noul model electric Kia EV6 și este un bord rezervat, cel mai probabil, echipării de top.

“Odată cu lansarea noii Kia Sportage nu am vrut să facem doar un pas înainte, ci să trecem la un alt nivel în segmentul SUV”, explică vicepreședintele senior, șef al Centrului de Design, Karim Habib.

Mai multe informații despre noua generație Kia Sportage vom afla în săptămânile care urmează.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide