Viitorul SUV Kia Sportage va arăta ca un OZN

Autor: Elena Luchian 25 ian. 2021 Știri auto

Viitorul SUV Kia Sportage va arăta ca un OZN. Specialiștii în randări au desenat modelul după ce au văzut fotografiile spion.

GALERIE FOTO

Viitorul SUV Kia Sportage se apropie de momentul lansării. Fratele de platformă, Hyundai Tucson, este deja disponibil în Europa. Având în vedere look-ul îndrăzneț al SUV-ului Hyundai, sunt așteptări mari și de la Sportage. Fanii brand-ului Kia speră ca SUV-ul să treacă la nivelul următor. Sud-coreenii se așteaptă și ei să facă impresie cu unul dintre cele mai populare modele ale sale.

Constructorul asiatic a ajuns în faza de testare. SUV-ul a fost surprins în nenumărate rânduri, în teste pe drumurile publice. Fotografiile spion arată o mașină robustă, cu linii foarte diferite de designul familiar fanilor.

Rușii de la Kolesa au “construit” digital viitorul Sportage. Potrivit randărilor lor, partea frontală a viitorului SUV nu prelua prea multe elemente de design similare cu ceea ce am văzut deja la noile Sorento și Telluride. Acolo se concentrează aspectele unei personalități îndrăznețe, foarte atipice.

În partea posterioară însă, abordarea este mult mai conservatoare. Spatele SUV-ului pare să semene parcă prea mult cu cel al generației actuale.

Apare la viitorul Sportage, așa cum era de așteptat, noul logo al brand-ului asiatic, lansat oficial, odată cu noul motto al companiei, în urmă cu două săptămâni.

Kia Sportage 2021, designeri diferiți, abordări similare

Și coreenii de la Gotcha Cars propun un look similar, cu aceeași parte frontală inovatoare, care nu seamănă cu nimic din ce am văzut la modelele Kia până la această oră. Doar grila de mari dimensiuni pare familiară.

Cel mai probabil, viitorul SUV Kia Sportage va fi dezvăluit oficial în luna aprilie a acestui an. Atunci când va ajunge în showroom, modelul va fi disponibil cu aceleași motorizări ca și Hyundai Tucson. Până atunci, sud-coreenii păstrează misterul în privința viitorului lor Sportage.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide