Noua Honda HR-V – SUV-ul care vrea să-i facă pe toți să uite de mașinile germane

Autor: Promotor 18 feb. 2021 Știri auto

Honda lansează o nouă generație a SUV-ului de clasă mica HR-V. Mașina a fost complet redesenată și va fi disponibilă doar în versiune hibrid începând cu sfârșitul acestui an.

GALERIE FOTO

Honda HR-V a ajuns la cea de-a treia generație. Mașina va fi oferită standard cu un sistem hibrid, care integrează un motor pe benzină și un motor electric, un generator și o baterie litiu-ion. Honda renunță astfel la motoarele pe benzină și diesel, existente anterior în gamă.

Este același sistem de propulsie e:HEV, care pune în mișcare și noul Jazz. Este încă un pas făcut de constructorul nipon în direcția electrificării tuturor modelelor din portofoliul european până în anul 2022. Honda păstrează însă, misterul în privința performanțelor acestui sistem de propulsie.

Noua Honda HR-V are o grilă nouă, cu lamele orizontale, flancată de faruri mai înguste. În partea opusă, stopurile sunt unite printr-o bandă luminoasă LED. În mijlocul acesteia, se regăsește logo-ul companiei.

Din profil, modelul preia liniile unui SUV coupe, linia acoperișului urmând o trasă descendentă. Mânerele portierelor din spate rămân pe poziție, în montanții spate. Clienții vor putea comanda mașina și în două nuanțe.

Noua Honda HR-V are o cabină de nerecunoscut

Honda plusează la capitolul “comfort”. Japonezii propun o planșă de bord restilizată, cu un nou ecran tactil tip tablet, și un sistem multimedia actualizat. Sunt noi și gurile de ventilație, și volanul multifuncțional. Apar la bord o tapițerie din piele și finisaje cromate sau negre lucioase. Va putea fi comandat contra cost și un acoperiș panoramic.

Mașina va fi disponibilă în continuare cu funcția Magic Seats. Astfel, spătarul banchetei poate fi pliat și ridicat, în funcție de necesități, prin simpla apăsare a unui buton.

Primii clienți își vor primi mașina la sfârșitul acestui an. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în momentul lansării pe piață.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide