Noua Kia Sorento – Primele informații și fotografii oficiale

Autor: Elena Luchian 17 feb. 2020 Știri auto

Noua Kia Sorento își va face debutul public la Salonul Auto de la Geneva, luna viitoare. Până atunci însă, constructorul sud-coreean a dezvăluit primele informații și primele fotografii oficiale cu noul său SUV.

Galerie foto

Kia intenționează să păstreze imaginea robustă a modelului, aplicându-i un plus de stil, rafinament și eleganță. De 18 ani pe piață, mașina primește acum forme angulare, renunțând la desenul rotunjit al generației pe care o înlocuiește. Consolele sunt acum mai scurte, iar ampatamentul mai lung, ceea ce face ca mașina să pară mai mare.

În partea frontală, Kia aduce o nouă abordare grilei “tiger nose”. Aceasta are acum dimensiuni mai mari, flancată de farurile cu lumini de zi LED, care abordează conceptul de “tiger eye” (“privire de tigru”).

În cabină, Kia a construit o atmosferă sofisticată. Apar acolo un sistem multimedia modern, o ergonomie superioară și materiale premium, alături de tehnologii de ultimă oră. Informațiile relevante vor fi redate pe un instrumentar de bord digital de 12,3 inci, iar funcțiile mașinii pot fi controlate cu ajutorul ecranului tactil de 10,25 inci, aflat în consola centrală.

Sorento este disponibilă în continuare cu trei rânduri de scaune, iar sud-coreenii îi trec în cont mai mult confort atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. La baza noului model, se va regăsi o platformă nouă, care îi va asigura noi standardare în ceea ce privește eficiența, spațiul, natura practică și calitatea, promit cei de la Kia.

Dezvoltată în Coreea, Europa și America de Nord, noua Kia Sorento se alătură astfel familiei de SUV-uri moderne lansate de asiatici în ultimii ani și în care se regăsesc nume ca Seltos, Stonic, Sportage și Telluride.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide