Noua Skoda Kushaq – SUV-ul la care românii pot doar să viseze

Autor: Elena Luchian 18 mart. 2021 Știri auto

Noua Skoda Kushaq este SUV-ul la care românii pot doar să viseze. Mașina este construită în India exclusiv pentru piața indiană.

GALERIE FOTO

Skoda construiește noul Kushaq folosind, în proporție de 95%, component de la furnizori indieni. Și designul a fost realizat pentru a se alinia preferințelor pieței locale. Cehii îi trec în cont un look aventuros, dur.

Kushaq vine cu nuanțe exclusive, cum ar fi Tornado Red și Honey Orange. Potrivit șefei de design din Pune, India, Caroline Liehr, clienții indieni adoră culorile și sunt mult mai îndrăzneți decât europenii în acest sens. Nuanțele mai conservatoire sunt Candy White, metallic Reflex Silver și metallic Carbon Steel.

Mașina măsoară 4.221 milimetri în lungime, 1.760 milimetri în lățime și 1.612 milimetri în înălțime. Ampatamentul ajunge la 2.651 milimetri. Modelul are o gardă la sol de 188 de milimetri și vine standard cu jante din oțel de 16 inci. Clienții pot comanda jante din aliaj de 16 sau 17 inci.

Sistemul de aer condiționat cu reglaj manual intră în echiparea de bază, Active. Echipările superioare Ambition și Style propun aerul condiționat Climatronic.

Cei care comandă mașina cu echiparea Ambition sau una superioară primesc și faruri LED.

Linia de echipare Style oferă o trapă electrică. Se regăsesc la bord 26,2 litri pentru depozitare, iar portbagajul are un volum de 385 de litri.

Noua Skoda Kushaq este primul model oferit standard cu sistem ESC. Până la șase airbag-uri, sistem de frânare de urgență, sistem ISOFIX, Hill Hold Control și cruise control, plus senzori de ploaie se pot regăsi la bord.

Șoferul de Kushaq va primi un ecran cu dimensiuni între 7 și 10 inci, pentru redarea sistemului multimedia, în funcție de echiparea aleasă.

Noua Skoda Kushaq – gama de motorizare

Două motoare sunt disponibile în gamă. Este vorba despre 1.0 TSI cu trei cilindri și 115 cai putere sau 1.5 TSI cu patru cilindri și 150 de cai putere. Propulsoarele pot fi cuplate la o transmisie manuală cu șase trepte sau la una automată (DSG pentru motorul 1.5 TSI).

Pentru a obține succesul scontat pe piața indiană, Skoda oferă Kushaq ca pe un model accesibil. Prețul de pornire nu a fost comunicat încă.

VIDEO:

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide