Noua Toyota C-HR a fost lansată în România. Start de la 33.600 de euro

Autor: Ionuț Vîlciu 28 feb. 2024 Știri auto

Toyota a lansat pe piața din România noua generație a crossoverului C-HR. Cea mai accesibilă versiunea a noului model pornește de la 33.600 de euro.

Toyota a lansat pe piața locală noua generație Toyota C-HR, un model de referință pentru Toyota la nivel european. Noul model Toyota C-HR a fost prezentat astăzi, 28 februarie, în cadrul unui eveniment de anvergură la care au participat peste 200 invitați.

Toyota C-HR a devenit în ultimii ani unul din cele mai bine vândute modele Toyota, iar acum a primit o nouă generație, care beneficiază de un design și mai modern decât ceea ce am văzut pe prima generație. Noua Toyota C-HR este proiectată în premieră de Toyota Motor Europe pentru piața din Europa, având linii sculptate, cu unghiuri ascuțite dar și mânere ascunse în portiere.

„Astăzi, noul SUV Toyota C-HR duce originalitatea și calitatea remarcabilă a modelului anterior la un nivel superior, adoptând un design avangardist și în același timp continuator al formelor sale consacrate, beneficiind de tehnologii avansate, de ultimă generație și de performanțe sporite.” a precizat Edit Târcolea, Director General Toyota România.

Noua Toyota C-HR a fost lansată oficial în România

Clienții vor avea la dispoziție o gamă de motorizări compusă din propulsoare hibride. De asemenea, Toyota C-HR va putea fi comandată și cu un sistem de propulsie de tip plug-in hybrid. Cea mai accesibilă versiune folosește un propulsor full-hybrid de 1,8 litri și tracțiune față, care dezvoltă o putere totală de 140 CP. Apoi avem motorizarea full-hybrid de 2,0 litri, cu sau fără tracțiune integrală. Aceasta oferă o putere totală de 198 CP.

Vârful de gamă este reprezentat de propulsorul plug-in hybrid, care folosește tot un motor de 2,0 litri, care este ajutat de un motor electric. Puterea combinată a sistemului este de 223 CP, iar bateria poate asigura o autonomie în modul pur electric de până la 66 de kilometri.

Toyota anunță că, pentru piața din România, prețurile pentru noua generație C-HR pornesc de la suma de 33.688 de euro, cu TVA inclus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Toyota


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide