Noua Toyota GR Corolla apare în clipul de promovare a modelului GR 86 (cu video)

Autor: Mihai Morcovescu 30 dec. 2021 Știri auto

Debutul oficial al noii Toyota GR Corolla este o chestiune de zile, iar japonezii se pregătesc asiduu pentru asta. Noul hot-hatch va fi echipat cu un motor turbo de 1,6 litri, care va dezvolta cel puțin 300 CP.

După câteva teasere lansate în ultimele săptămâni, GR Corolla apare câteva fracțiuni de secundă în clipul de promovare a noii GR 86. Nu se știe dacă această apariție este întâmplătoare sau nu, dar ne dă de înțeles că lansarea pe piață nu mai este așa de departe.

Apariție misterioasă pentru Toyota GR Corolla

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

La un moment dat, dacă vei întrerupe videoclipul la momentul potrivit, vei obține o imagine distorsionată cu GR Corolla. Mașina apare în același camuflaj în trei culori roșu-alb-negru în care am mai văzut-o anterior.

Dacă vei pune pauză din nou în momentul imediat următor vei putea observa pedalierul sport într-o configurație cu trei pedale. Asta ar putea să însemne că GR Corolla va primi o cutie de viteze manuală. La fel de bine poate fi vorba despre noua Toyota GR 86, despre care știm că este oferită și cu transmisie manuală cu 6 trepte.

În videoclipul de promovare, publicat pe pagina de Instagram Toyota USA, ne sunt arătate doar de la exterior două exemplare GR 86. Unul alb și unul roșu, care rulează cu viteză pe un drum virajat  de munte. De aceea, putem presupune că, totuși, avem de-a face cu un teaser GR Corolla cu transmisie manuală.

Noua Toyota GR Corolla va fi echipată cu același motor turbo de 1,6 litri de pe GR Yaris. În cazul hot-hatch-ului nipon, propulsorul va produce cel puțin 300 CP.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Toyota USA (@toyotausa)

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide