Noua Toyota GR Supra are motor de BMW, dar este mult mai ieftină

Autor: Elena Luchian 14 ian. 2020 Știri auto

Noua Toyota GR Supra primește motor de BMW, dar este mult mai ieftină. Este vorba despre unitatea turbo de 2.0 litri cu patru cilindri în linie, care funcționează și sub capota fratelui geamăn BMW Z4.

Galerie foto

Până la această oră, această versiune a fost disponibilă doar în Japonia. GR Supra cu motorul de 2.0 litri vine cu 258 de cai putere și un cuplu de 400 Nm, cuplat la o transmisie automata cu opt trepte.

Toyota trece în contul roadster-ului său un sprint de la 0 la 100 km/h în 5,2 secunde și o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h. Această versiune cântărește cu 100 de kilograme mai puțin decât versiunea cu motorul de 3.0 litri.

Mașina aleargă pe jante de 18 inci, iar la bord se regăsesc sistemul multimedia cu ecran tactil de 8,8 inci cu patru difuzoare și scaune îmbrăcate în alcantara.

Clienții europeni vor primi și ediția limitată Fuji Speedway, vopsită în alb metalizat, cu oglinzi rșii și jante din aliaj de 19 inci, iar la interior, își vor face loc inserții din fibră de carbon și alcantara în nuanțe contrastante alb și roșu. Doar 200 de astfel de versiuni vor fi construite.

Noua Toyota GR Supra va fi echipată cu sisteme de siguranță cum ar fi Pre-Crash Safety cu funcție de frânare, sistem de detectare a pietonilor și bicicliștilor, sistem de menținere a benzii de circulație și capacitatea de a recunoaște indicatoarele rutiere. În echiparea standard intră și Intelligent Speed Assist.

Europenii vor putea comanda contra cost pachetul Connect cu sistem de navigație și conexiune online și pachetul premium cu sistem audio JBL cu 12 incinte, head-up display, încărcare prin inducție a telefonului mobil și scaune îmbrăcate în piele neagră și reglaje electrice.

Primii clienți își vor primi noua Toyota GR Supra cu motor turbo de 2.0 litri începând cu luna martie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide