Noul BMW i4, primul model Gran Coupé al mărcii BMW i va avea o autonomie de aproximativ 600 de km – FOTO

Autor: Marius Vișan 21 nov. 2019 Știri auto
Noul BMW i4, primul model Gran Coupé al mărcii BMW i va avea o autonomie de aproximativ 600 de km – FOTO

Modelul electric BMW i4 va fi produs din 2021 şi lansat ulterior pe pieţele auto din lumea întreagă.

Noul model va fi produs la uzina din München, unde alte automobile produse sunt BMW Seria 3 Sedan cu motor termic şi propulsie plug-in hybrid, BMW Seria 3 Touring cu motorizare convenţională şi, din vara anului 2020, disponibil şi ca model plug-in hybrid, BMW Seria 4 Coupé şi BMW M4 Coupé.

BMW i4 va face 0-100 km/h în 4,0 secunde

Pe lângă designul sportiv şi elegant care este specific unui coupé cu patru uşi al mărcii, BMW i4 este caracterizat de un nivel de performanţă remarcabil. Primul model Gran Coupé al mărcii BMW i accelerează de la 0 la 100 km/h în circa 4,0 secunde şi poate dezvolta o viteză maximă de peste 200 km/h.

Primul model pur electric

Cu primul model pur electric pentru clasa medie premium, BMW transferă particularităţile tradiţionale ale mărcii în era mobilităţii fără emisii. A cincea generaţie BMW eDrive va fi introdusă în premieră la BMW iX3 în 2020 şi va fi utilizată şi la BMW iNEXT şi BMW i4 în 2021. Tehnologia evoluată a celulelor de baterii permite performanţe sportive şi autonomie de aproximativ 600 de kilometri pentru BMW i4.

Autonomie de 600 de km

Arhitectura de automobil flexibilă, bateria de înaltă tensiune plată şi poziţionată jos şi tehnologia de propulsie compactă creează un grad ridicat de libertate în realizarea designului specific modelului. BMW i4 combină proporţiile caracteristice ale unui coupé cu patru uşi cu dotările de design specifice unui model BMW i.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide