Noul BMW i7: Ședință foto pe scena Operei din Budapesta

Autor: Ionuț Vîlciu 09 dec. 2022 Știri auto

Noul BMW i7 a fost fotografiat pe scena Operei din Budapesta. Ședința foto a marcat lansarea noului model pe piața auto din Ungaria.

Cu ocazia lansării noului BMW i7 în Ungaria, a avut loc o ședința foto specială a limuzinei electrice de lux la Opera din Budapesta. Pentru a sărbători lansarea noii limuzine electrice de lux BMW i7 pe piața maghiară, BMW Group Ungaria a creat o serie foto exclusivă cu cel mai nou model BMW pe scena Operei. Palatul Ybl de pe Bulevardul Andrássy și-a redeschis porțile în luna martie a acestui an, după o renovare completă.

BMW i7 este varianta electrică a celei de-a șaptea generații de BMW Seria 7. Versiunea xDrive60 este propulsată de două motoare electrice, fiecare dintre acestea fiind montat pe câte o punte. Acestea dezvoltă împreună o putere totală de 544 de cai putere și 745 Nm de cuplu. Sprintul 0-100 km/h se realizează în doar 4,7 secunde, iar viteza maximă este de 240 km/h. Capacitatea bateriei este de 101,7 kWh și asigură o autonomie de până la 625 de kilometri.

BMW i7 este vârful de gamă al producătorului de automobile german

Parteneriatul cultural dintre Opera și BMW Group Ungaria este în desfășurare de mai bine de șapte ani. Compania a realizat mai multe ședințe foto, evenimente și activități exclusive. BMW are o serie de parteneriate similare cu instituții precum Opera Bavareză de Stat din München, Opera de Stat din Berlin, Opera Regală din Londra sau Teatrul Scala din Milano. Ca parte a acestui parteneriat, BMW susține „Opera for All”, o serie de concerte în marile piețe din orașe, care sunt deschise liber publicului larg.

Ședința foto dedicată noului BMW i7 este al doilea astfel de eveniment foto cu un model al mărcii găzduit de clădirea unei mari opere internaționale. Ca parte a unei inițiative BMW Group Classic, fotograful german Daniel Nikodem a imortalizat pe scena operei din München BMW Art Car-ul BMW V12 LMR semnat de Jenny Holzer.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide