Noul BMW M2 primește accesorii M Performance

Autor: Ionuț Vîlciu 28 oct. 2022 Știri auto

Noul BMW M2 va putea fi comandat și cu accesorii M Performance. Cei ce vor o mașină cu un aspect și mai agresiv au la dispoziție componentele specifice acestui pachet.

Caracterul agresiv poate fi accentuat şi mai mult cu ajutorul accesoriilor BMW M Performance dezvoltate special pentru acest model. Disponibile de la lansarea noii generaţii BMW M2, produsele retrofit adaugă și mai mult la aspectul agresiv al noului BMW M2.

Accesoriile M Performance pentru aerodinamică, sistemul de propulsie, şasiul şi cockpitul automobilului oferă o mare varietate de opţiuni pentru personalizarea noului BMW M2. BMW spune că toate componentele au fost dezvoltate pe baza competenței acumulate în sportul cu motor.

Accesoriile suplimentare pentru părţile frontală, laterală şi spate sunt realizate din plastic armat cu fibră de carbon. Ele optimizează aerodinamica maşinii. Componentele disponibile sunt spliterului frontal M Performance şi a decoraţiunea pentru priza de aer, pragurile laterale, suporturi laterale din fibră de carbon şi capace din fibră de carbon pentru oglinzile exterioare. Fluxul de aer în jurul automobilului poate fi optimizat cu spoilerul spate M Performance din fibră de carbon şi cu difuzorul spate, de asemenea, realizat din fibră de carbon.

Alte note personale pot fi adăugate la exteriorul maşinii sub forma unei curele de remorcare M Performance şi a unui capac pentru antenă M Performance din aramidă.

BMW nu aduce doar un pachet stilistic pentru M2

Suspensia M Performance este disponibilă ca element retrofit pentru noul BMW M2. Aceasta ar trebui să îi confere o agilitate sporită. Designul arcurilor elicoidale permite coborârea gărzii la sol cu până la 10 milimetri, după cum este necesar. De asemenea, jantele forjate M Performance sunt disponibile pentru noul BMW M2.

Gama de accesorii M Performance include şi componente pentru interiorul BMW M2. Există panouri ornamentale interioare M Performance din fibră de carbon și Alcantara. Panourile ornamentale interioare sunt create manual din fibră de carbon poroasă, cu strat mat, şi poartă emblema M Performance din aluminiu lustruit. De asemenea, disponibile ca opţiune individuală, genunchierele M Performance din Alcantara oferă suport suplimentar în virajele foarte strânse. O cotieră M Performance asortată din Alcantara este disponibilă şi pentru consola centrală a noului M2.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide