Noul BMW Seria 2 Coupe începe producţia la sfârşitul verii lui 2021 – VIDEO

Autor: Marius Vișan 17 mai 2021 Știri auto

Noul BMW Seria 2 Coupe se află pe ultima linie dreaptă înainte de lansarea în producție. Faza finală a procesului de dezvoltare de serie pentru noua generație a BMW Seria 2 Coupe a început cu testele și reglajele dinamice ale sistemelor de propulsie și suspensie în condiții de circuit.

Designul caroseriei noului BMW Seria 2 Coupe reflectă limbajul de design simplificat al mărcii. Imediat sesizabile în timpul testelor de mare viteză de la Nürburgring sunt măsurile care ajută în special automobilul BMW M să obțină proprietăți aerodinamice optimizate.

În plus față de buza spoilerului față specific modelului, spliterul frontal și Air Curtains, deflectoarele de aer și capacul punții spate asigură o reducere cu 50% a ridicării pe puntea față comparativ cu modelul predecesor.

Atributele noului BMW Seria 2 Coupe includ tracțiunea spate, motorul cu șase cilindri dispuși în linie, distribuția 50:50 a maselor între punți, caroseria cu rigiditate torsională crescută, precum și tehnologia șasiului proiectată pentru un comportament agil și dinamic.

Modelul de top BMW M240i xDrive Coupe

Acesta dispune de un motor pe benzină, cu șase cilindri dispuși în linie, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo. Propulsorul generează o putere maximă de 275 kW/374 CP și este combinat cu o transmisie Steptronic Sport cu opt trepte.

Modelul BMW M își transferă puterea la drum folosind sistemul inteligent de tracțiune integrală BMW xDrive. Distribuţia permanentă complet variabilă funcţionează a puterii între punți funcționează cu focus către roțile spate.

Toate variantele de model ale noului BMW Seria 2 Coupe sunt echipate standard cu amortizoare cu răspuns variabil în funcție de cursă, a căror reglare fină duce la un echilibru vizibil optimizat între sportivitate și confort.

Un șasiu M adaptiv este oferit ca opțiune pentru noul BMW Seria 2 Coupe. În cazul acestuia amortizoarele sale controlate electronic oferă opțiunea de a activa maparea adecvată atât pentru condus sportiv, cât și pentru confort.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: BMW


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide