Noul crossover VW Polo, surprins la teste. Rivalul lui Juke se încălzeşte pe margine. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 5 ani Știri

 


Nu lăsaţi ”costumul” de Golf al acestui VW să vă inducă în eroare, asta pentru că în realitate, germanii testează un crossover ce urmează să rivalizeze cu Juke, conform Carscoops.com.

Volkswagen lucreaza intens la succesorii actualului model Polo cu alte două derivate printre care şi un SUV, ambele utilizând pentru prima oară platforma modulară MQB. Principala însuşire a platformei tehnice este dată de flexibilitatea acesteia, ampatamentul, ecartamentul şi poziţia scaunelor putând fi variate în funcţie de configuraţia modelului construit. 

Toate motoarele ce vor însoţi platforma MQB, indiferent de soluţia de alimentare, diesel sau benzină, vor fi montate transversal, aceasta fiind adaptată, de asemenea astfel încât să primească şi propulsoare hibride sau chiar electrice.

Noul crossover va sta în partea de sus a gamei Polo, dar va avea propria sa identitate vizuală în ciuda platformei pe care o va împărtăşi cu fratele său mai mic. Gama de motorizări va fi compusă din unităţi pe benzină variind de la 1,0 litri la noul 1.5 litri, VW lucrând în acest moment şi la un nou motor diesel de 1,5 litri.

Până la lansarea oficială nu ne rămâne decât să ne mulţumim cu imaginile spion puse la dispoziţie de site-ul Carscoops.com.

GALERIE FOTO
Comentarii
Inchide