Noul Ford Mustang Mach-E tocmai a aterizat în Europa

Autor: Promotor 13 feb. 2020 Știri auto

Ford Mustang Mach-e tocmai a aterizat în Europa. Este doar unul dintre cele 18 modele electrificate pe care constructorul american intenționează să le aducă pe “Bătrânul continent” până la sfârșitul acestui an.

Galerie foto

Ford Mustang Mach-E este primul model de serie cu emisii zero al constructorului. Mașina în versiune europeană a fost dezvăluit la Londra. Pentru clienții de aici, Ford a pregătit o suspensie, o direcție și un control electronic al stabilității cu setări diferite. La fel este și sistemul de tracțiune integrală, adaptat cerințelor și condițiilor de drum de aici.

Versiunea Extended Range cu tracțiune spate poate rula până la 600 de kilometri în ciclul WLTP. Bateria se poate încărca în 10 minute de la o stație de încărcare rapidă IONITY pentru a asigura o autonomie de până la 93 de kilometri.

Cei de la Ford spun că această versiune este cea mai populară, fiind aleasă de aproximativ 85% dintre clienți. Prețurile pentru piațele europene vor fi anunțate la o dată ulterioară. În Statele Unite, Mach-E pornește de la 43.895 de dolari, iar versiunea de top GT pleacă de la 60.000 de dolari.

La bord, șoferul de Mustang Mach-E beneficiază de un sistem multimedia de ultimă generație, redat pe un ecran tactil tip portret de 15,5 inci, de integrare a telefonului mobil, poate comanda vocal funcțiile mașinii, iar sistemul bazat pe inteligență artificială poate învăța obiceiurile și preferințele șoferului.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford



Comentarii
Inchide