Noul Genesis G90 promite să fie mai luxos ca oricând

Autor: Mihai Morcovescu 06 dec. 2021 Știri auto

Coreenii de la Genesis au dat publicității primele fotografii oficiale cu noua generație a sedanului de lux G90. Limuzina va fi disponibilă și într-o versiune cu ampatament mărit.

Din punct de vedere estetic, sedanul constructorului asiatic prezintă filosofia de design „Athletic Elegance” care se regăsește și pe alte modele din gamă. Genesis G90 a primit aceeași grilă supradimensionată Crest, care este flancată de un set de faruri LED ce se prezintă sub forma a două baghete înguste duble. Blocurile optice se extind și pe aripile față, spre luminile de semnalizare.

În premieră, ampatament mărit

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Modificările de ordin estetic continuă la spate. Aici nu mai găsim aceleași stopuri „Two-Line” utilizate în prezent de alte modele Genesis, ci două bare luminoase cu LED, care se întind pe toată lățimea mașinii. Blocurile optice posterioare se extind și pe aripi.

Spoilerul redesenat integrează o evacuare trapezoidală. La exterior se mai disting mânerele portierelor, care sunt ascunse în caroserie, și jantele pe 20 de inch.

Genesis nu a dezvăluit și imagini cu interiorul limuzinei, însă oficialii coreeni spun că mașina va fi oferită, în premieră, și într-o versiune cu ampatament mărit (foto) cu 190 mm comparativ cu modelul standard. Asta înseamnă că pasagerii din spate vor avea mai mult spațiu.

Noul Genesis G90 nu va fi comercializat în Europa, în schimb clienții europeni vor putea cumpăra modelul G70. Noul G90 va fi disponibil pe piețele din SUA, Asia și Orientul Mijlociu în cursul anului 2022.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Genesis


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide