Noul Hyundai i20 va avea un interior dominat de ecrane LCD

Autor: ProMotor 27 feb. 2020 Știri auto

La fel ca frații săi mai mari, noul Hyundai i20 va avea un interior dominat de ecrane LCD, după cum vedem în prima imagine oficială prezentată de Hyundai. A treia generație a modelului coreean va fi lansată săptămâna viitoare, la Geneva.

Intră în Galeria FOTO

Prima imagine oficială cu interiorul noului Hyundai i20 dezvăluie o planșă de bord tinerească și simplă. Opțional, ac easta poate fi decorată cu două ecrane cu diagonala de 10,25 inchi, unul funcționând ca panou virtual de instrumente și celălalt ca ecran pentru sistemul de infotainment. În funcție de modul de rulare selectat, panoul de instrumente poate afișa mai multe teme grafice, chiar dacă informațiile afișate nu pot fi personalizate. În cazul în care nu vei comanda această opțiune, panoul de instrumente este unul clasic, cu instrumente rotunde, analogice.

În ceea ce privește sistemul de infotainment, acesta este disponibil în trei versiuni, în funcție de echipare. Conectivitatea Apple CarPlay și Android Auto este disponibilă începând cu al doilea nivel, fiind vorba de conectivitate wireless, ca și în cazul lui i30 facelift. Ne bucură că Hyundai i20 face pași importanți în această direcție cu noul interior, chiar dacă suportul din partea producătorilor de telefoane nu este cel mai bun în acest moment.

În gama de motorizare se regăsesc motorul 1,2 MPi cu patru cilindri, cu 84 de cai putere și 118 Nm, cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte, motorul turbo cu trei cilindri 1,0 T-GDi cu 100 de cai putere și 172 Nm, cuplat lao transmisie manuală cu șase trepte sau la una automată DCT cu șapte trepte și dublu ambreiaj, dar și versiunea cu sistem mild hybrid de 48 de volți, care permite reducerea consumului și a emisiilor de dioxid de carbon: 1,0 T-GDi cu 100, respectiv 120 de cai putere. În cazul acestor motorizări mild hybrid, bateria Li-Ion este amplasată în portbagaj, în locul roții de rezervă. Ambele versiuni de motorizare mild-hybrid pot fi comandate cu transmisie manuală cu 6 trepte sau cu transmisie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide