Noul Hyundai Kona arată spectaculos în realitate. Este cel mai nou SUV al producătorului coreean – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 27 ian. 2023 Știri auto

Hyundai Kona își arată designul futurist și în realitate, nu doar în poze. Noul SUV al celor de la Hyundai a primit un walkaround complet.

Nu cu mult timp în urmă, Hyundai dezvălui publicului noua generație a SUV-ului compact Kona. Noua generație a popularului model din gama producătorului de automobile coreean are un design futurist, pe care l-am putut admira în fotografii, dar acum a fost filmat și în lumea reală.

Prezentarea video a fost postată pe YouTube, pe canalul The Mount, și ne prezintă atât la exterior, cât și la interior, cea mai nouă generație a SUV-ului Kona. Mașina păstrează caracterul modelului original, dar aduce trăsăturile de design la un nivel mult mai modern. Acum, modelul compact se aliniază cu celelalte modele, precum cele din gama Ioniq sau Tucson.

La exterior, mașina are noua bandă LED care se întinde pe toată lățimea mașinii, sub care se află farurile cu tehnologie LED. Din faruri pleacă protecțiile laterale din plastic negru, care păstrează identitatea originalului Kona. Partea laterală incorporează linia în formă de Z pe care am mai văzut-o și pe alte modele Hyundai, iar spatele respectă formatul părții frontale. Există o bandă LED care traversează hayon-ul, iar stopurile sunt integrate în extremitățile barei de protecție.

Hyundai Kona are un interior elegant, plin de detalii moderne

Așa cum putem observa din prezentarea video a mașinii, interiorul acesteia înglobează materiale și culori plăcute cu tehnologii moderne. Scaunele cu care exemplarul filmat au reglaje electrice și au o tapițerie cu o schemă interesantă de culori. Volanul păstrează și el aceeași cromatică.

În spatele volanului cu trei spițe se află un panou care înglobează două ecrane de mari dimensiuni, similar cu cele pe care le-am mai întâlnit și pe alte modele din grupul Kia-Hyundai. Chiar și așa, Hyundai a preferat să păstreze comenzile media și pe cele ale climatizării în format fizic. Acest lucru poate fi un avantaj, mai ales că pot fi utilizate mult mai ușor, fără a fi nevoie să îți iei ochii de la drum.

Selectorul transmisiei a fost mutat pe coloana de direcție, iar pe consola centrală întâlnim selectorul pentru modurile de rulare și comenzile pentru scaunele încălzite sau pentru camerele mașinii.

Per total, noul Hyundai Kona are un caracter jucăuș, cu un exterior desenat în liniile gamei actuale Hyundai, și un interior care pare a fi destul de aerisit, cu detalii de efect.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: The Mount YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide