Noul Hyundai Kona facelift – Informații și fotografii oficiale

Autor: Elena Luchian 02 sept. 2020 Știri auto

Au apărut primele imagini și informații oficiale despre noul Hyundai Kona facelift. Modelul vine cu display-uri mai mari și motorizări mild-hybrid, dar și în versiune N-Line.

GALERIE FOTO 

După trei ani pe piață și peste 228.000 de unități vândute în Europa, Hyundai Kona primește un facelift major.

Noul Hyundai Kona facelift este acum cu 40 de milimetri mai lung, ajungând la 4.205 milimetri. Cinci noi culori apar în gamă: Ignite Flame, Cyber Gray, Surfy Blue, Dive in Jeju și Misty Jungle.

Constructorul sud-coreean a acționat contrar tendințelor din industrie și a redus dimensiunea grilei radiatorului. Apar în partea posterioară stopuri noi și o bară restilizată. Sunt disponibile și jante cu design nou de 17 și 18 inci.

Noul Hyundai Kona facelift (3)

În premieră sosește în gamă echiparea N-Line, disponibilă pentru toate motorizările, cu elemente care îi asigură modelului un look mai dinamic. Cea mai semnificativă modificare față de Kona standard este apariția unui eleron proeminent în partea din spate. Kona N-Line primește și jante speciale de 18 inci și evacuare dublă.

Noul Hyundai Kona facelift are și o cabină revizuită

Noul Hyundai Kona facelift a primit și o cabină revizuită. Apar la bord culori și materiale noi, dar și ecrane mai mari. Instrumentarul de bord este preluat de la noul i20 și are o diagonală de 10,25 de inci. Un display tactil de 8 inci îl înlocuiește pe cel de 7 inci.

Clienții pot comanda contra cost și ecranul mai mare de 10,25 inci.

Noul Hyundai Kona facelift (10)

Noutăți și în gama de motorizare a noului Hyundai Kona facelift

Hyundai a operat modificări semnificative și în gama de motorizare. Astfel, motorul entry-level de 1.0 litru cu 120 de cai putere poate fi echipat cu tehnologie mild-hybrid de 48 de volți. Motorul turbo de 1,6 litri are acum 198 de cai putere în locul celor 177 disponibili pre-facelift și este cuplat standard la o transmisie automată cu șapte rapoarte. Se poate comanda opțional și sistemul de tracțiune integrală.

Pentru cei care preferă motorul diesel, există unitatea de 1,6 litri cu 136 de cai putere și tehnologie mild-hybrid standard, transmisie manulă cu șase trepte și fără ambreiaj sau automată cu șapte trepte. Tracțiunea integrală este tot opțională.

Rămâne în gamă versiunea Hybrid, care integrează motorul de 1,6 litri cu 105 cai putere și motorul electric de 43 de cai putere, pentru un total de 141 de cai putere.

Clienții vor putea comanda noul Hyundai Kona facelift începând cu toamna acestui an. De anul viitor, va fi disponibil și Kona Electric facelift.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide